Marc Duran (ASISA Borges Vall) s’emporta el primer premi del III Open Internacional Ciutat d’Olot 2021

Es van complir les previsions, i el màxim favorit per guanyar no va fallar, i es va emportar el trofeu pel guanyador i el premi de 500 € del primer lloc del III Open Ciutat d’Olot de tenis taula, que va aplegar prop de 140 palistes de totes les contrades catalanes i alguns participants del CN Helios de Saragossa. Es va mostrar molt superior al llarg de la competició, fins i tot en la final davant el seu company de Club, Joan Masip, que en les semifinals va guanyar a Diogo Pinho. El jugador del CTT Olot, va afrontar la semifinal una mica tocat, després d’ un gran esforç físic en el partit de quarts davant el jove palista internacional Marc Miró. El segon millor palista del CTT Olot va ser Oriol Puigmal eliminat a quarts pel mateix Joan Masip. En la ronda anterior va quedar eliminat Marc Caymel. El nivell del Absolut “A” va ser molt alt, motivat també pel fet de ser puntuable pel rànquing català.

En l’Open Català “A” el prometedor jugador de la base del CTT Olot Arashbir Singh, va arribar a la final, on no va poder amb Alex Moreno del Sant Cugat.

L’ Open Infantil “A” va ser per Guillem Pijoan del CN Mataró.

En el Absolut “B” va destacar el sots-campionat de Sergi Bahí, que no havia passat el tall en la fase de grups, i no va poder amb David Avilés del TT Torelló.

L’ Open va ser un nou èxit d’organització, elogiada per molts participants i pel propi President de la FCTT, i es consolida plenament en el calendari, després de tan sols tres edicions.

L’entrega de premis, va comptar amb la presència del President del CTT Olot, Enric Llagostera, d’Anna Verdaguer que juntament amb el propi President son patrocinadors de l’Open. Per part de l’Ajuntament hi van ser presents els regidors Aniol Sellabona d’Esports i Estanis Vayreda de Promoció de la Ciutat. També es va comptar amb la presència de Josep Mª Fabregó, president del Consell Esportiu de la Garrotxa, del President de la FCTT Agustí Masip i en representació de la Territorial de Girona, va ser-hi present l’Adam Bonany.

L’Alcalde de la Ciutat, Josep Berga en va fer l’obertura al matí.

Feu un comentari