Arrenquen les Lligues Nacionals

Cap de setmana en que tots els sis equips del CTT Olot han disputat el seu encontre i que ha acabat amb un balanç de cinc victòries i només una derrota.

El CTT Olot – Gabinet Permar ha començat la lliga amb una victòria in-extremis per 3 a 4 a la pista del CTT Esparreguera. La tripleta formada per Pinho (2,5), Roca i Caymel (1,5) ha estat l’encarregada d’aconseguir els primers dos punts per l’equip olotí.

Pel que fa l’equip de primera nacional, que s’ha desplaçat fins a la capital del Baix Empordà, també n’ha tret una victòria per 2 a 4 davant el CTT La Bisbal, equip que competeix en aquesta categoria per primera vegada en la seva història. Dot (2), Flores (1) i Puigmal (1) han estat els encarregats de fer decantar la balança cap a l’equip garrotxí.

A segona nacional no s’ha pogut fer res davant el potent equip del Termotour Calella que s’ha imposat per un clar 0 a 6. Els palistes que han defensat en aquesta ocasió els colors del CTT Olot han estat Singh, Pons i Coba.

Finalment pel que fa a les lligues nacionals, l’equip de tercera també ha aconseguit la victòria a casa davant el CTT Parets per 4 a 2 amb l’alineació Gallego (2), Bahí (2) i Arbusà.

Pel que fa als equips de les categories provincials, s’han aconseguit les dues victòries que fan que ambdós equips es mantinguin en la primera posició de les seves respectives lligues. A primera, Toledo (2), Bravo (1) i Singh (2) han aconseguit el triomf davant el CTT Camprodon per 5 a 1, i a segona, Moliné (2), Jansen (2) i Pérez(2) han estat els encarregats d’aconseguir una clara victòria per 6 a 0 davant el TT Girona Ciutat.

Feu un comentari