Derrota del CTT Olot – Gabinet Permar a Divisió d’Honor i victòries a les altres Lligues Nacionals

El CTT Olot – Gabinet Permar ha sortit derrotat de l’encontre jugat a casa davant el Sant Josep.net – Sant Jordi d’Eivissa per 2 a 4. Els punts pels garrotxins han estat a càrrec de Diogo Pinho i Marc Caymel i ha completat l’alineació Joan Toledo debutant per primera vegada a la categoria de Divisió d’Honor.

A Primera Nacional el CTT Olot ha aconseguit la victòria per 5 a 1 davant el Club Natació Sabadell. Els palistes que han format la tripleta olotina han estat, en aquest cas, Roca(2), Bahí(1) i Dot(2).

A Segona Nacional, en el seu desplaçament a Sant Joan Despí, l’equip de la garrotxa també s’ha endut la victòria per 1 a 5 davant el CTT Ateneu 1882. L’alineació, en aquesta ocasió, ha estat Gallego(2), Puigmal(2) i l’ha completat el jove jugador Roman Natyna, qui també ha sumat el seu punt en el resultat final de l’encontre.

Pel que fa a Tercera Nacional, el CTT Olot s’ha desplaçat a les instal·lacions del CTT Cardedeu i s’ha endut els dos punts de la victòria amb un resultat de 2 a 4. Singh(2), Flores(2) i Pons(1) han estat els jugadors alineats per aquest encontre.

Finalment, a Segona Provincial, l’Olot no ha estat capaç de vèncer a domicili al nou co-líder de la categoria, el TT Girona Ciutat “A”, i ha cedit els dos punts a l’equip local amb un resultat de 5 a 1.

Feu un comentari