El CTT Olot comença les Lligues Territorials amb bon peu

Dues victòries són les que es van endur els equips olotins de Primera i Segona Territorial Gironina aquest cap de setmana. Per una banda, l’equip de Primera es va desplaçar fins a Bàscara per disputar un encontre que va acabar en victòria per l’Olot amb un 0-6 al marcador. Toledo, Arbusà i Singh van ser els autors del triomf. Per altra banda, l’equip de Segona també es va endur la victòria en el seu desplaçament a Vilablareix per 1-5 amb els jugadors Singh(2), Pérez(2) i Moliné(1).

Arashbir Singh arriba fins a vuitens de final als Campionats de Catalunya per Comarques

Cap de setmana en el qual també es va disputar el Campionat de Catalunya per Comarques on un equip del CTT Olot va participar en la prova per equips i dos joves en les proves individual i de dobles.

En la competició per equips, el CTT Olot no va poder passar de la fase de grups en perdre dos dels tres encontres disputats. Al quadre de consolació, va caure eliminat davant el TT Els 8 de la Garriga.

En les proves individuals, Roman Natyna va aconseguir la victòria en un dels tres enfrontaments de la fase de grups, cosa que no el va permetre avançar en la competició. Per altra banda, Arashbir Singh, va aconseguir la primera posició en la fase de grups guanyant dos dels tres partits disputats i, ja al quadre final, va derrotar al seu adversari a setzens de final per 3-0, però finalment va caure derrotat als vuitens per 1-3.

Pel que fa la prova de dobles, la competició va ser en format eliminatòria de bon principi i la parella formada per Singh i Natyna va aconseguir la victòria en el primer partit, corresponent als setzens de final. En els vuitens, però, van caure derrotats davant dos experimentats joves de La Garriga.

D’aquesta manera s’enceta aquesta nova temporada amb un CTT Olot que disputarà fins a quatre lligues de nivell estatal, amb el primer equip ja consolidat a la Divisió d’Honor Masculina, i dos equips més en les categories provincials.

Feu un comentari