3 Victòries i 3 derrotes del CTT Olot

El CTT Olot – Gabinet Permar ha aconseguit la segona victòria del campionat en derrotar el CN Sabadell per 5-1. Caymel(2), Pinho(2) i Arnau(1) han estat els palistes encarregats de fer que els dos punts es quedin a casa.

Pel que fa a la lliga de Primera Nacional Masculina, l’encontre ha acabat en derrota pels olotins amb un resultat final de 2-4 davant el CTT l’Hospitalet. L’alineació en aquest cas ha estat Puigmal, Gallego(2) i Dot.

A Segona Nacional Masculina la victòria s’ha escapat en l’últim moment i el resultat final ha estat de 3-4 a favor del Girbau Vic TT. Singh(1), Tor(2) i Costa, que ha debutat a la lliga aquesta temporada, han aconseguit forçar el partit de dobles, però al final s’ha imposat l’equip visitant.

A Tercera Divisió Masculina el CTT Olot ha aconseguit una còmode victòria per 5-1 davant el CTT Ripoll amb una tripleta formada per Bahí(2), Flores(2) i Natyna(1).

Pel que fa a les lligues territorials una de freda i una de calenta. A Primera, els garrotxins han cedit el lideratge en perdre a la pista del CTT Torroella per 4-2 amb una alineació formada per Arbusà, Toledo(2) i Bravo. En canvi, a Segona l’equip ha aconseguit la victòria per 4-3 en un encontre igualadíssim fins l’últim moment. L’alineació, en aquest cas ha estat A.Singh(2,5), S.Singh(1) i Moliné(1,5).

Feu un comentari