El CTT Olot – Gabinet Permar aconsegueix una nova victòria

El club garrotxí ha aconseguit la tercera victòria a la lliga de Divisió d’Honor després de vèncer el club balear Son Cladera CTT per 6 a 0. Roca, Pinho i Caymel van ser els encarregats d’aconseguir el ple de punts en els seus respectius partits.

A Primera Divisió Masculina la victòria es va escapar en l’últim sospir i l’Olot va ser derrotat pel TT Cassà per un ajustat 4 – 3. Bahí(1), Puigmal(1) i Dot(1) van aconseguir l’empat en els partits individuals, però en els dobles l’equip local es va imposar per 3-1.

A Segona Divisió Masculina l’equip olotí va aconseguir la victòria a casa davant el CN Sabadell “B” per 5 a 1. La tripleta de palistes que es va encarregar d’aconseguir els dos punts van ser Flores(2), Gallego(2) i A. Singh(1).

Pel que fa la Tercera Divisió Masculina la derrota va ser clara davant l’Iceland Els 8 de la Garriga per 0 a 6. El jove equip format per Nogué, Arbusà i Natyna no va poder fer res davant l’experiència dels visitants.

Finalment, a Primera Territorial la victòria va ser contra el CTT Palafrugell, rival directe a la classificació, per 5 – 1. Els punts es van repartir de la següent manera: Toledo(2), Moliné(1) i A. Singh(1).

Feu un comentari