Dues victòries i tres derrotes

Nou cap de setmana de tennis taula on el primer equip del CTT Olot ha tingut una jornada de descans, però la resta d’equips ha competit a les seves respectives lligues.

A Primera Divisió Masculina, el CTT Olot – Faibo ha patit una clara derrota a la pista del TT Tramuntana amb un resultat de 6 a 0. Bahí, Dot i Puigmal no han pogut fer res davant la superioritat dels jugadors de l’equip local.

Els olotins de la Segona Divisió Masculina, en canvi, han aconseguit derrotar el CTT Vilablareix a domicili amb el mateix resultat, però aquesta vegada a favor. L’alineació victoriosa, en aquest cas, ha estat Flores, Gallego i Natyna.

Encontre molt emocionant a la Tercera Divisió Masculina que es va haver de resoldre als dobles i que va acabar amb una dura derrota per l’equip olotí a la pista del Tona per l’ajustat resultat de 4 a 3. Els olotins Coba(1), Tor(1) i A.Singh(1) van competir a un alt nivell fins a l’últim sospir, però finalment la balança es va decantar cap a l’equip local.

Pel que fa a provincial, a primera el CTT Olot va guanyar clarament al CTT Albera amb un resultat de 6 a 0 amb l’alineació A.Singh, Bravo i Toledo. En canvi, a segona, els olotins van rebre el Santa Cristina d’Aro A, líder de la categoria, i va sortir derrotat per 2 a 4 amb l’alineació Singh(1), Moliné i Arbusà(1).

Feu un comentari