I una més!

Si la setmana passada parlàvem de la tercera victòria del CTT Olot – Gabinet Permar a la Divisió d’Honor estatal, aquesta setmana hem de parlar de la quarta. Ha estat a domicili davant el Blanxart Xaloc Olesa per un contundent 0 a 6. Caymel, Pinho i Roca segueixen en una bona línia i ja son dues victòries les que separen els garrotxins del quart classificat del grup 2B.

A les lligues territorials, l’equip de Primera Provincial també ha aconseguit la victòria amb el contundent resultat de 6 a 0 a casa davant el CTT Vilablareix “B”. L’alineació en aquest cas ha estat Toledo, A. Singh i Arbusá. Aquest equip busca guanyar-se l’ascens a la Preferent gironina i de moment va per bon camí. Finalment, la victòria es va escapar en l’últim sospir a Segona Territorial al local del CTT La Bisbal. El resultat final va ser una derrota per 4 a 3 amb l’alineació Moliné(1), Bravo(2) i Pérez.

Feu un comentari