Tornen les Lligues Nacionals

Aquest cap de setmana s’ha disputat una nova jornada que dona la benvinguda al 2022 on el primer equip del CTT Olot ha tingut descans i els altres tres de les categories nacionals han disputat els seus respectius partits. El balanç final ha estat d’una victòria i dues derrotes.

El CTT Olot – Faibo de Primera Divisió Masculina ha derrotat el CTT La Bisbal a casa per un rotund resultat de 6 a 0. Els encarregats d’aconseguir els punts, en aquesta ocasió, van ser Gallego, Pommier i Dot.

Pel que fa a Segona Divisió Masculina, la derrota va ser clara a casa del Termotour Calella per 1 a 5. Els palistes que van defensar els colors del CTT Olot van ser Puigmal, Flores(1) i Natyna.

Finalment, a Tercera Divisió Masculina, l’equip olotí, en la seva visita a Parets del Vallès, va disputar un bon encontre, però va sortir-ne derrotat per 4 a 2. L’alineació olotina la van formar Singh, Bahí (2) i Pons.

Feu un comentari