Vencen fins i tot el líder!

Doble encontre el que ha disputat el CTT Olot – Gabinet Permar a les Balears aquest cap de setmana i que s’han resolt amb dues victòries, una de les quals davant el líder. El dissabte va ser davant el SON Cladera TT per 2 a 4 amb l’alineació Caymel(2), Pinho(2) i A. Singh. El diumenge, a la pista del líder, també es va aconseguir la victòria en un encontre trepidant que es va decidir als dobles amb un 3 a 4 en el resultat final. Els encarregats d’endur-se els dos punts cap a casa van ser els mateixos, Pinho(2,5), A.Singh i Caymel(2,5). Amb aquests dos triomfs l’equip olotí se situa líder provisional amb un partit més que el segon classificat i l’average contra aquest en perdut.

L’equip de Primera Divisió Masculina també va aconseguir la victòria a la pista del Club Natació Sabadell per 2 a 4 amb la tripleta Dot(1), Roca(1) i Gallego(2). Amb aquests dos punts, els garrotxins se situen en quarta posició empatats amb el tercer classificat.

A Segona Divisió Masculina la victòria va ser clara a casa davant el CTT Ateneu 1882 per 6 a 0. La tripleta alineada en aquest cas va ser Pommier, Puigmal i Natyna.

Pel que fa a Tercera Divisió Masculina l’equip olotí va patir una dura derrota davant el CTT Cardedeu per 2 a 4 que l’allunya de les posicions de permanència i l’obliga a posar-se les piles pel tram final de la primera fase. L’alineació olotina va ser Bahí(1), Tor(1) i Coba.

A les lligues provincials només l’equip de Primera va disputar el seu encontre. Va ser a la pista del TT Tramuntana Figueres i va aconseguir una clara victòria per 0 a 6. Els encarregats de fer-ho possible van ser Costa, Nogué i Toledo.

Feu un comentari