Comencen les segones fases de les Lligues Nacionals

Cap de setmana amb una nova jornada on tres dels quatre equips de lligues nacionals del CTT Olot han disputat els seus respectius encontres.

A Divisió d’Honor, en el play-off d’ascens a Súper Divisió d’Honor, el CTT Olot – Gabinet Permar ha visitat la pista de l’Alzira i n’ha sortit derrotat per 2 – 4 i haurà de lluitar de valent a la tornada si vol seguir optant al títol. La tripleta que ha defensat els colors olotins ha estat Pinho(2), Caymel i Bahí.

A Segona Divisió Masculina, en l’anada de la primera eliminatòria pel títol, el CTT Olot ha aconseguit una còmode victòria a la pista dels balears Son Cladera per 1 – 5 amb l’alineació Flores(1), Puigmal(2) i A. Singh(2) i deixa encaminat l’avenç a la següent fase a falta del partit de tornada a Olot.

A Tercera Divisió Masculina males notícies. El conjunt garrotxí ha visitat la pista de l’Agrupació Congrés en l’anada del primer encontre de la fase de permanència i n’ha sortit derrotat per 4 – 2 amb l’alineació Pons(1), Arbusà i Natyna(1). El CTT Olot necessitarà un molt bon resultat a favor en el partit de tornada per no complicar-se la vida i mantenir-se a la categoria una temporada més.

Pel que fa a les lligues provincials, una de calenta i una de freda. L’equip de Primera ha vençut al CTT Bàscara a casa per 5 – 1 amb la tripleta formada per Bravo(1), Costa(2) i A.Singh(2). El de Segona, en canvi, ha resultat derrotat per 1 – 5 davant el Vilablareix amb els jugadors S. Singh, Casals(1) i G.Moliné.

Feu un comentari