Imparables

El CTT Olot – Gabinet Permar de Divisió d’Honor segueix acumulant victòries. En aquesta ocasió ha estat davant l’Olesa amb el contundent resultat de 6 a 0. La tripleta encarregada d’aconseguir aquesta victòria ha estat Caymel, Pinho i el debutant a la categoria, Jordi Dot, que també ha aconseguit els seus dos punts.

A Primera Divisió Masculina el CTT Olot – Faibo també ha aconseguit una nova victòria davant el TT Cassà per 4 a 2 amb l’alineació Puigmal(2), Roca(1) i Gallego(1). Aquesta victòria deixa els olotins en la quarta posició empatat a punts amb el tercer classificat i pròxim rival, el TT Tramuntana, amb qui s’haurà de jugar la classificació per la fase d’ascens i evitar, així, la fase de permanència.

A Segona Divisió Masculina l’equip olotí ha patit una contundent derrota a la pista del Centre Natació Sabadell per 6 a 0 amb una alineació formada per Flores i dos joves jugadors del planter: A. Singh i F. Arbusà.

A Tercera Divisió Masculina la derrota no ha estat tant contundent, però deixa l’equip en una zona perillosa a un encontre d’acabar la primera fase. Ha estat davant el TT els 8 de la Garriga per 2 a 4 amb la tripleta formada per Natyna, A.Singh(2) i Pons.

Pel que fa les lligues provincials, els últims encontres es van resoldre en victòria pel CTT Olot a Primera Territorial per 6 a 0 davant el TT Vilablareix B i en victòria pel mateix resultat a Segona Territorial davant el TT Cassà.

Feu un comentari