S’acaben les primeres fases de les Lligues Nacionals

El CTT Olot – Gabinet Permar ha acabat la primera ronda de la lliga de Divisió d’Honor Masculina amb un bagatge que si no es pot qualificar d’excel·lent, poc li falta. Només ha cedit la victòria en un encontre mentre que en tots els altres s’ha endut els dos punts. En l’últim, disputat aquesta jornada, l’equip olotí ha vençut CETT Esparreguera per 5 a 1 amb l’alineació encapçalada pel jove jugador A. Singh (1), que ha aconseguit la seva primera victòria en aquesta lliga, i que han completat Pinho(2) i Caymel(2).

A Primera Divisió Masculina, els olotins han estat derrotats pel TT Tramuntana per un ajustat 4 a 3 amb l’alineació Pomier(2), Roca i Gallego(1). Han acabat la primera fase en la quarta posició del grup 4B, fet que obliga l’equip a disputar la fase de permanència que es jugarà en les pròximes setmanes.

Pel que fa a Segona Divisió Masculina, el CTT Olot ha vençut al CTT Vilablareix amb un clar 6 a 0. Els encarregats de la victòria, en aquest cas, han estat Puigmal, Bahí i Flores. Amb aquesta victòria, l’equip se situa, finalment, a la segona posició del grup 6A i té dret a participar a la fase d’ascens a Primera Divisió.

A Tercera Divisió Masculina l’equip ha cedit davant el líder del grup, TT Tona, per un clar 6 a 0 amb l’alineació Tor, Natyna i Pons. La posició dels olotins a la taula classificatòria és la cinquena, i això els obligarà a jugar-se la permanència a la categoria en la següent fase.

A les lligues provincials els dos equips segueixen amb una bona seqüència de victòries. A Primera, davant el TT Girona Ciutat s’ha aconseguit per 5 a 1 amb l’alineació Toledo(2), A. Singh(1) i Costa(2) i l’equip es manté en la segona posició de la taula, en zona d’ascens a Preferent. A Segona la victòria va ser per 6 a 0 davant el CTT Bàscara amb l’alineació Moliné, Pérez i Bravo.

Feu un comentari