No ha pogut ser. El CTT Olot – Gabinet Permar es queda a Divisió d’Honor

El CTT Olot – Gabinet Permar ha deixat escapar l’oportunitat de somiar en l’ascens a la màxima categoria del tennis taula estatal en perdre l’eliminatòria davant l’Alzira tot i guanyar l’últim encontre per 4 – 3. Els palistes Pinho(2,5), Caymel(1,5) i Bahí han estat els encarregats de defensar els colors olotins. Ara només queda la pròxima eliminatòria que decidirà la cinquena i la sisena posició del grup 2 de la Divisió d’Honor Masculina.

A Segona Divisió les noticies són excel·lents, ja que el CTT Olot ha vençut en la tornada de l’eliminatòria per 5 – 1, el mateix resultat que en l’anada, davant del Son Cladera amb la tripleta formada per Arashbir Singh(1), Puigmal(2) i Flores(2). La següent eliminatòria serà contra el Falcons de Sabadell i decidirà quin dels dos equips serà a la final del grup 6 de la categoria.

A Tercera Divisó Masculina també es va aconseguir una victòria per 4 – 2 davant l’Agrupació Congrés igualant, així, l’eliminatòria. Malauradament, en el resultat en jocs el rival n’ha sortit victoriós i posa contra les cordes la permanència de l’equip olotí, que haurà de disputar una nova fase per tal d’aconseguir-la. Els palistes, en aquest cas, van ser Pons(1), Natyna(1) i Toledo(2).

Finalment, a Segona Territorial el CTT Olot no va poder fer res davant el TT Girona Ciutat i va cedir la victòria per 1 – 5. Els jugadors locals van ser Pérez, Moliné i Bravo(1).

Feu un comentari