Derrota en l’anada de la final de Segona Divisió i victòria importantíssima a Tercera per aconseguir la permanència

Una vegada acabada la lliga de Divisió d’Honor i aconseguida la permanència a Primera, aquest cap de setmana ha estat el torn dels altres dos equips de les categories nacionals per disputar els seus respectius encontres.

A Segona Nacional Masculina, el CTT Olot ha cedit la victòria en el primer partit de la final del grup sisè davant el Termotour Calella amb un resultat de 2 a 4. La tripleta olotina ha estat formada per Oriol Puigmal(1), Arashbir Singh i Victor Flores(1). Tocarà intentar remuntar aquest resultat en contra per aconseguir el títol de campió.

Per altra banda, l’equip de Tercera Nacional Masculina ha aconseguit una importantíssima victòria a la pista del CTT Vilablareix amb l’ample resultat d’1 a 5. L’alineació ha estat formada, en aquest cas, per Natyna(2), Costa(1) i Toledo(2). El CTT Olot ha deixat molt encarrilada la permanència a TDM, que es decidirà el pròxim cap de setmana en el partit de tornada a la pista garrotxina.

A les categories provincials una victòria i una derrota. L’equip de primera s’ha endut els dos punts de la victòria amb un ajustat 3 a 4 a la pista del CTT Albera amb l’alineació formada per Andreu Bravo(2,5), Akashdeep Singh(1) i Ferran Arbusà(1,5).

Per altra banda, l’equip de segona ha estat derrotat pel CTT La Bisbal amb el mateix resultat. Els encarregats de defensar els colors olotins han estat Moliné(1), Jansen i Pérez(2).

Feu un comentari