Quatre bronzes al Campionat de Catalunya de joves

Durant els dies del 9 al 14 d’abril, quatre jugadors del CTT Olot s’han desplaçat a Valls per disputar el Campionat de Catalunya de Joves d’enguany en les modalitats d’equips, dobles i individual infantil.

En equips, el CTT Olot, format per Arashbir Singh, Roman Natyna, Ferran Arbusà i Biel Rodríguez; ha aconseguit una meritòria tercera posició tot perdent a semifinals davant el Sant Cugat, equip que s’ha acabat enduent el títol.

En la modalitat de dobles, la parella formada per Arbusà i Natyna ha caigut derrotada a setzens de final, mentre que Singh i Rodríguez han obtingut la medalla de bronze perdent també a semis davant la parella campiona.

Finalment, a l’individual, Arashbir Singh ha aconseguit la tercera posició del podi en perdre a les semifinals davant, una vegada més, el campió de la categoria. Per altra banda, tant Roman Natyna com Biel Rodríguez han estat eliminats a la ronda de setzens de final i Ferran Arbusà a la de trenta-dosens.

Feu un comentari