Acabada la Lliga de Primera Provincial amb una victòria

Última jornada de lliga la que ha disputat aquest cap de setmana el CTT Olot de Primera Provincial a la pista del TT Girona i que s’ha saldat amb una victòria pels garrotxins per 2 a 4. Com es va anunciar la setmana passada, la temporada vinent aquest equip disputarà la màxima categoria territorial gràcies a la fita d’haver acabat segon a la taula classificatòria. L’alineació que ha aconseguit l’últim triomf de la temporada ha estat formada per Ferran Arbusà(1), Andreu Bravo(2) i Gerard Moliné(1).

L’equip de Segona Provincial també ha aconseguit la victòria en el seu penúltim encontre de la temporada davant el TT Cassà amb un resultat d’1 a 5. A falta d’una jornada, l’equip ja té decidida la vuitena posició a la taula classificatòria de la categoria. Els jugadors que han defensat els colors olotins han estat Aniol Pérez(2), Aleix Rodés(1) i Jaume Casals(2)

Feu un comentari