Assolida la permanència a Tercera Nacional

L’eliminatòria ja s’havia decantat a favor del CTT Olot en guanyar l’anada a casa del CTT Vilablareix per 1 a 5. A la tornada, l’equip olotí no ha donat cap opció al rival i ha aconseguit la victòria amb el mateix resultat. Així doncs, amb la tripleta formada per Toledo(2), Natyna(2) i Pons(1), el CTT Olot ha aconseguit definitivament la permanència a la Tercera Divisió Masculina.

L’equip de segona nacional ha disputat la tornada de la final pel títol del grup sisè d’aquesta categoria, però s’ha hagut de conformar amb la segona posició del podi en ser derrotat pel Termotour Calella, que ha estat el vencedor de manera indiscutible. A l’anada, el CTT Olot ja havia estat derrotat a casa per 2 a 4 i aquesta jornada s’ha repetit el mateix resultat. L’alineació, en aquest cas, ha estat formada per Víctor Flores(1), Oriol Puigmal(1) i Arashbir Singh.

A les lligues provincials l’equip de segona ha disputat el seu encontre i ha estat a la pista del Santa Cristina d’Aro “A” amb el resultat final de 5 a 1 amb derrota pels de La Garrotxa. Pérez, Moliné i Jansen(1) no han pogut fer res davant la superioritat de l’equip rival, líder indiscutible de la categoria.

Feu un comentari