El CTT Olot de Primera Provincial a un pas d’aconseguir l’ascens a Preferent

Nova jornada del tennis taula territorial on el CTT Olot de Primera ha disputat dos encontres, el corresponent a la setzena jornada de lliga i el partit posposat de la jornada anterior. Davant el TT Tramuntana, l’equip format per Bravo(1,5), Llagostera(1) i Arbusà(1,5) ha aconseguit remuntar un resultat de 3 a 0 en contra, forçar el partit de dobles i acabar enduent-se la victòria amb el resultat final de 4-3. En el partit davant el Vilablareix “B”, la victòria ha estat una mica més còmode amb el resultat d’1 a 5 i l’alineació, també, formada per Llagostera(1), Bravo(2) i Arbusà(2). Amb aquestes victòries el CTT Olot està a un sol triomf d’aconseguir un altre dels objectius de la temporada del club: l’ascens a la màxima categoria provincial.

Per altra banda, l’equip de segona ha disputat el seu encontre davant el TT Tramuntana que ha resultat amb una derrota pels de La Garrotxa per 2 a 4. Els encarregats de defensar els colors olotins han estat Pérez(1), Moliné(1) i Casals.

Feu un comentari