El CTT Olot tornarà a Preferent!

Ha estat a la penúltima jornada de la lliga de primera provincial on el CTT Olot ha assolit matemàticament la segona posició de la taula classificatòria per sota del ja campió CTT Torroella. Els garrotxins han aconseguit la victòria a la pista del CTT Vilablareix “A” amb un resultat de 2 a 4. Així doncs, aquests dos equips competiran en la màxima categoria provincial la temporada vinent. Els encarregats d’aconseguir el triomf, en aquest cas, han estat Arbusà(2), Llagostera i Bravo(2).

Per altra banda, l’equip de segona ha disputat el seu encontre a la pista del CTT Santa Cristina d’Aro “B” i el resultat ha estat una derrota per 4 a 2. Els jugadors que han defensat els colors olotins han estat Gerard Moliné(1), Sahil Singh i Winnie Jansen(1).

Feu un comentari