Els joves del CTT Olot es desplacen a Cartagena per disputar els Campionats d’Espanya

A la categoria infantil per equips, el CTT Olot format per Arashbir Singh, Roman Natyna, Ferran Arbusà i Biel Rodríguez; ha aconseguit passar de la fase de grups en segona posició, però ha resultat eliminat a setzens de final davant el Circulo Mercantil, equip que ha aconseguit arribar a les semifinals del torneig.

En individuals, el resultat més destacat ha estat per Biel Rodríguez que ha arribat a la fase de vuitens de final. Arashbir Singh, ha aconseguit la victòria als trenta-dosens de final, però ha acabat sent eliminat als setzens. Roman Natyna, per la seva banda, també ha aconseguit arribar al quadre final, després de quedar segon del seu grup i aconseguir la victòria en els tres partits de prèvies, però no ha pogut passar dels trenta-dosens de final. Finalment, Ferran Arbusà no ha pogut arribar a disputar la fase final tot i quedar en primera posició del seu grup, ja que ha sortit derrotat de la primera prèvia d’accés al quadre.

Finalment, en la prova de dobles, la parella formada per Singh i Rodríguez ha arribat fins als vuitens de final. Natyna i Arbusà han arribat als setzens.

Arnau Pons, el nou fitxatge del primer equip del CTT Olot, està disputant el campionat d’Europa per a joves a Belgrad (Sèrbia)

Fins al moment s’ha disputat la prova per equips on la selecció espanyola sub-21, formada per Iker González, Daniel Berzosa, José Carlos Guillot, Miguel Ángel Pantoja i el jugador del CTT Olot Arnau Pons, ha aconseguit la dissetena posició de la competició, després de quedar en tercera posició del grup i perdre els dos encontres següents, cosa que ha fet descendir l’equip al quadre B. Tot i els mals resultats inicials, la selecció ha pogut reaccionar a temps i, finalment, s’ha assolit la primera posició d’aquest quadre (dissetena posició del total), cosa que li permet tornar a pujar al quadre A a les futures proves.

Tennis de taula. CTT Olot. presenta el nou jugador Arnau Pons Foto CTT Olot

Feu un comentari