Comença una temporada il·lusionant pel CTT Olot

El 3 de setembre, a la Sala Magma de l’Espai Cràter d’Olot, es va fer la presentació de la temporada 2022-2023 als jugadors, familiars, seguidors i amics del CTT Olot.

Xavier Sellas, sots president de l’entitat, va introduir l’acte agraint a tothom la seva presència i fent una breu exposició de la trajectòria del club en aquests 39 anys d’història, així com fent un repàs de les diferents estructures que el composen. També es va aprofitar aquest moment, per fer la presentació de la nova roba esportiva, anomenant els patrocinadors de km. 0 que ens acompanyaran durant les tres properes temporades.

L’Edu Coba, membre de la junta i responsable de l’àrea de competició i entrenaments, va explicar amb tota mena de detall, les competicions que podrien optar aquesta temporada, els jugadors del 1er grup i el grup de sèniors. També va recordar els dies i horaris d’entrenament d’aquests grups i el material necessari per poder desenvolupar bé l’activitat. Finalment, va fer esment de la nova creació dels dos grups nous de WhatsApp, perquè tothom que volgués, tingués la possibilitat d’estar al corrent del dia a dia del club.

Oscar Gallego, director esportiu del CTT OLOT, va fer una breu exposició dels objectius del sis diferents equips que entraran en competició aquesta temporada 22–23 i va fer una crida a tothom que pugui, perquè vingui a animar a tots els equips, fent una menció especial a l’equip de Divisió d’Honor, ja que entre molts altres objectius per aquesta temporada, un dels més importants i més il·lusionant, serà el d’intentar l’ascens a la Súper Divisió (màxima categoria estatal en la que hi participen només 12 equips de tot Espanya).

El president, Enric Llagostera i Fajeda, va dirigir-se als assistents, explicant la necessitat imperiosa d’apujar les quotes, després de cinc temporades mantenint els preus i demanant la seva comprensió, davant d’un pressupost anual de 75.000 € aproximadament. També va enunciar la novetat en la loteria de Nadal, ja que aquesta temporada es repartirà a tothom que vulgui, participacions de la DOOBLE, loteria de Catalunya ideada expressament per entitats esportives o d’altre caràcter i que la destinació dels  beneficis aniran a obra social. Finalment, va destacar la complicitat del CTT OLOT amb la Comunitat Ucraïnesa d’Olot, informant dels diferents actes que s’han anat celebrant conjuntament al llarg d’aquest any : Dinar Solidari amb una recaptació neta de 4.900 €, Fira 1 de maig amb la venda de productes solidaris i una recaptació de 1.500 €, etc… També va informar, que tots els beneficis que s’obtinguessin en el servei de bar del  IV OPEN INTERNACIONAL CIUTAT D’OLOT anirien destinats a aquesta  causa i per últim, va enunciar la celebració d’una quina solidària el mes desembre amb la mateixa finalitat.

Va cloure l’acte el Regidor d’Esports Aniol Sellabona, destacant el compromís ferm i convençut, de seguir amb tot el suport possible cap al Club Tennis Taula Olot i desitjant els millors auguris per aquesta nova temporada.

foto: La Comarca

Feu un comentari