El CTT Olot comença les Lligues Provincials amb una victòria a Preferent i una derrota a Primera

Els dos equips de Preferent i Primera territorial gironina han disputat els seus respectius encontres el divendres a les 21:00 a la sala del CTT Olot, ambdós com a locals. Per una banda, l’equip de Preferent format per Joan Toledo(1), Victor Flores(1,5) i Ferran Arbusà(0,5) ha aconseguit imposar-se al CTT Ripoll per un ajustat 3 a 2 en un encontre marcat pel nou sistema de joc. En el Sistema Olímpic es comença pel partit de dobles, que en aquest cas han disputat Flores i Arbusà, i tot seguit es juguen quatre partits individuals més. Si fins ara l’estratègia a l’hora de decidir l’alineació era important, ara pot marcar fàcilment el desenllaç d’un encontre.

Per la seva banda, l’equip de Primera ha estat derrotat pel CTT La Bisbal “B” per, també, un ajustat 2 a 3. En aquest cas, Andreu Bravo(2), Sahil Singh i Nico Moliné han arribat a l’últim enfrontament amb un 2 a 2 al marcador general, però finalment el jugador visitant ha aconseguit la victòria amb un clar resultat de 3 a 0, fent decantar la balança a favor de l’equip empordanenc.

Ferran Paredes arriba a les semifinals del juvenil ‘A’ en una edició récord de l’Open Catalunya

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Calella i a Barcelona la primera fase de l’Open Catalunya amb un total de 432 persones inscrites, la xifra més alta de la història del torneig. Pel que fa als jugadors del CTT Olot, n’han participat cinc, i dos més disputaran la categoria infantil el proper dimecres 12 d’octubre.

L’actuació més destacada ha estat de Ferran Paredes, que ha arribat a les semifinals de la primera categoria de jugadors juvenils. Després d’imposar-se en dos dels tres partits de la fase de grups i quedar en segona posició, Paredes ha anat vencent tant a vuitens com a quarts de final imposant-se per 3 a 0 contra les seves rivals. A semis, però, s’ha topat amb la jove promesa del tennis taula català, Ladimir Mayorov, el jove benjamí, campió d’Espanya de la passada temporada i que competeix tres categories per sobre del que li pertocaria per la seva edat. Mayorov finalment ha aconseguit la posició més alta del podi guanyant el campionat i Paredes ha estat un dels dos tercers.

Per altra banda, Oriol Puigmal i Jordi Dot han participat a la categoria Sénior Masculí ‘A’, però cap dels dos ha aconseguit passar al quadre final en no guanyar cap dels encontres disputats davant de contrincants amb un molt bon nivell de joc i que han competit a les categories de plata i de bronze de les lligues nacionals. Marc Caymel també ha quedat eliminat a la fase de grups amb un punt de mala fortuna, ja que ha aconseguit la victòria en dos dels tres partits jugats, però per un triple empat amb Martí Pèlachs, del TT Cassà, i Izani Mora, del CETT Esparraguera, finalment ha quedat tercer de grup.

A la categoria Benjamí, Nico Moliné ha debutat a la competició i ha guanyat un dels enfrontaments de la fase de grups. En quedar en tercera posició, no ha pogut avançat a la fase eliminatòria.

Properament, com s’ha dit anteriorment, serà el torn de Roman Natyna i Ferran Arbusà, que participaran a la categoria Infantil ‘A’ i ‘B’ respectivament el 12 d’aquest mes.

Feu un comentari