El CTT Olot firma la jornada perfecte. 6 de 6!

Tots i cadascun dels equips de tennis taula que defensen els colors olotins han disputat una jornada més els seus respectius encontres i des de l’equip de la categoria base de provincial fins al primer equip que disputa la categoria de plata estatal s’han aconseguit els punts de la victòria.

El CTT Olot – Gabinet Permar de la Divisió d’Honor ho ha fet amb contundència davant del Santjosep.net Sant Jordi, un dels contrincants que les darreres temporades ha cercat, així com els de la garrotxa aquesta temporada, l’ascens a la màxima categoria del tennis taula estatal. Arnau Pons, Marc Caymel i Diogo Pinho no han deixat escapar cap dels punts disputats i tan sols han cedit dos onzes a l’equip contrari firmant així un 6 a 0 que permet als olotins passar una nova setmana al capdamunt de la classificació del seu grup.

A la Primera Divisió Masculina, el CTT Olot – EIO també ha aconseguit una victòria davant el CTT Torelló amb el mateix resultat que el primer equip. Un 6 a 0 que guareix la ferida de l’anterior encontre que els garrotxins van deixar escapar i que ara els deixa en una còmode segona posició a la taula classificatòria d’un grup molt igualat i complicat. L’alineació en aquesta ocasió ha estat formada per Arnau Roca, Jordi Dot i Sergi Bahi.

El CTT Olot – Transports Escapa de la Segona Divisió Masculina ha aconseguit els dos punts del triomf davant el Falcons de Sabadell amb un resultat de 4 a 2. La tripleta formada per Eduard Coba(1), Roman Natyna(1) i Oriol Puigmal(2) han fet valer la seva superioritat i, amb aquesta nova victòria, deixen l’equip a la part alta de la taula classificatòria del seu grup, més concretament a la quarta posició.

Finalment, pel que fa les categories nacionals, el CTT Olot – Faibo de Tercera ha aconseguit la única victòria a domicili d’aquesta jornada. Ha estat a la pista del TT Parets i un resultat de 2 a 4. Ferran Paredes(2), Dani Pons i Òscar Gallego(2) han estat els encarregats d’endur-se els punts de cap a casa i deixen l’equip amb un balanç momentani de dues victòries i una derrota.

A les lligues provincials, l’equip de Preferent ha vençut de manera còmode al CTT Arbúcies amb un resultat de 4 a 1. Els olotins Ferran Arbusà(0,5), Joan Toledo(2) i Víctor Flores(1,5) només han cedit els 3 onzes de l’últim partit i deixen l’equip amb un balanç de dues victòries i cap derrota.

Finalment, l’equip de primera provincial també ha sortit guanyador de l’encontre celebrat a casa davant el CTT Campllong amb l’ampli resultat de 5 a 0. Joel(1,5), Jaume Casals(1,5) i Andreu Bravo(2) han fet valer la seva experiència a la categoria i han obtingut la primera victòria de la temporada.

Tres alevins i dos infantils del CTT Olot disputen la Primera fase de l’Open Girona

A la categoria alevina ho han fet Julià Vilà, Ferran Segundo i Narcís Planas. Vilà no ha passat de la fase de grups en perdre tots quatre partits tot i guanyar algun onze a cada partit. Segundo tampoc ha pogut aconseguir la victòria en cap dels seus quatre partits de la fase de grups tot i que n’hi ha hagut dos de molt ajustats i que es podien haver decantat pel garrotxí. Finalment, Planas tampoc ha accedit al quadre final, però ha aconseguit la victòria en un dels seus quatre enfrontaments i en un altre la derrota ha estat molt ajustada.

A l’infantil, Dan Gómez no ha aconseguit cap victòria i tampoc no ha accedit al quadre final. En canvi, Marc Plasencia ha quedat tercer del seu grup i ha arribat fins a quarts de final.

Feu un comentari