El CTT Olot – Gabinet Permar comença la lliga de Divisió d’Honor amb una victòria

La temporada del CTT Olot – Gabinet Permar a la segona categoria estatal masculina ha arrancat de la millor manera possible gràcies a una contundent victòria a casa contra el Blanxart Xaloc Olesa amb un resultat de 5 a 1. La tripleta olotina formada per Diogo Pinho(2), el nou fitxatge Arnau Pons(2) i Marc Caymel(1) ha demostrat la seva superioritat davant els palistes visitants traslladant-la a un resultat que, sens dubte, fa créixer la il·lusió per aconseguir l’ascens a la màxima categoria del tennis taula espanyol.

Dues victòries i una derrota per les altres categories estatals

L’equip de la Primera Divisió Masculina ha aconseguit també els dos punts de la victòria a la pista del CTT Sallent per 2 a 4. Els jugadors que, en aquesta ocasió, han defensat els colors del CTT Olot – EIO han estat Arnau Roca(2), Jordi Dot(1) i Sergi Bahí(1).

A la Segona Divisió Masculina, el CTT Olot – Transports Escapa ha disputat el seu encontre a casa davant el Lluïsos de Gràcia i també n’ha tret una contundent victòria per 5 a 1. Oriol Puigmal(2), Òscar Gallego(2) i Ferran Paredes(1) han estat els tres jugadors que han aconseguit els dos punts de la victòria.

Finalment, l’equip de Tercera Divisió Masculina s’ha desplaçat fins a Calella on no ha pogut aconseguir el pòquer de victòries pels equips olotins i ha estat derrotat amb un resultat de 5 a 1. L’equip garrotxí ha estat format, en aquesta jornada, per Ferran Arbusà, Eduard Coba i Roman Natyna(1).

Feu un comentari