El CTT Olot Gabinet Permar segueix imbatible

El conjunt olotí que disputa la categoria de plata del tennis taula estatal ha aconseguit una nova victòria a la pista del CETT Esparreguera i de nou ho ha fet amb un ampli resultat de 0 a 6. Diogo Pinho, Arnau Pons i Marc Caymel no han cedit ni un sol joc en tot l’encontre i ja són quatre les victòries amb les que compta l’equip garrotxí i que el situen a la segona posició de la taula classificatòria, només darrere del CAI Santiago, un equip que ha disputat dos encontres més que els seus rivals. La pròxima jornada, el CTT Olot – Gabinet Permar rebrà un Termotour Calella que necessita els punts per sortir de les posicions de fase de permanència.

A la Primera Divisió Masculina, el CTT Olot EIO també ha aconseguit una victòria a domicili a la pista del TT Tramuntana amb un resultat d’1 a 5. Jordi Dot(1), Arnau Roca(2) i Adrià Pommier(2) han pogut reencaminar un encontre on s’havia avançat primer l’equip rival i que, finalment, ha acabat amb un resultat còmode pels de La Garrotxa. Amb aquesta victòria ja en són dues les que encadena el CTT Olot EIO i que el deixen a la segona posició de la taula classificatòria empatat a punts tant amb el tercer com el quart amb un balanç de tres victòries i només una derrota.

El CTT Olot Transports Escapa de la Segona Divisió Masculina ha rebut al Pavelló d’Olot al CTT Vilablareix i no li ha donat cap opció, ja que s’ha acabat imposant amb un nou 6 a 0. Oriol Puigmal(2), Sergi Bahí(2)i Jordi Tor(2) han fet valer la seva superioritat davant un equip visitant molt jove que haurà de fer mans i mànigues per sortir de la zona de perill de la taula classificatòria. Amb una sola derrota i tres victòries, el conjunt olotí ara és tercer empatat a punts amb el segon i el quart classificat.

Les males notícies arriben de la mà del CTT Olot Faibo de la Tercera Divisió Masculina. I és que s’ha escapat la victòria al partit de dobles. Ha estat a casa davant el CER L’Escala, un equip amb jugadors molt experimentats que han fet valer el seu nivell davant els joves de l’equip olotí. Ferran Paredes(1), Òscar Gallego(2) i Roman Natyna han format l’alineació d’aquest encontre. Amb dues victòries i dues derrotes, el CTT Olot queda situat momentàniament a mitja taula, lluny de la zona de perill.

Finalment, a les categories provincials una de freda i una altra de calenta. En el seu desplaçament a Figueres, el CTT Olot de Preferent s’ha endut una victòria davant el TT Tramuntana “B” amb un marcador final de 0 a 5. El resultat és una mica enganyós, doncs l’equip rival va comptar, en diverses ocasions, de punts de partit que podien haver capgirat el còmput global de l’encontre. L’alineació, en aquesta ocasió, ha estat formada per Joan Toledo(2), Andreu Bravo(1,5) i Ferran Arbusà(1,5).

A Primera Provincial, l’equip olotí s’ha desplaçat fins a Santa Cristina d’Aro d’on ha sortit amb una clara derrota per 4 a 1. Sahil Singh ha estat l’únic jugador que ha aconseguit un punt pel CTT Olot i han completat la tripleta Nico Moliné i Dan Gómez.

Feu un comentari