El CTT Olot guanya amb contundència a la pista del CAI Santiago de Saragossa

Segona jornada de la categoria de plata del tennis taula estatal i segona victòria del CTT Olot – Gabinet Permar. L’equip garrotxí ha aconseguit aquest cap de setmana una importantíssima victòria a domicili davant d’un dels equips amb més nivell del grup 2 de la Divisió d’Honor masculina. A més, ho ha fet amb l’ampli resultat de 0 a 6 i cedint molts pocs jocs durant tot l’encontre. L’alineació en aquest cas ha estat formada per Arnau Pons, Diogo Pinho i Marc Caymel, que han demostrat el seu bon estat de forma guanyant per 3 a 1 tots els seus partits individuals. Un altre fet a destacar és que amb l’alineació s’ha aconseguit que el jugador base del CTT Olot, Diogo Pinho, no s’enfrontés al jugador més perillós de l’equip contrari, Jorge Andrés Gambra, i, tot i així, Caymel i Pons han aconseguit derrotar-lo; fet molt important per anar agafant ritme per encarar la hipotètica fase d’ascens a la màxima categoria estatal.

A la Primera Divisó Masculina l’equip olotí ha deixat escapar un encontre que tenia ben encarrilat amb el resultat d’1 a 3 a la pista del Termotour Calella. El resultat final ha estat de 4 a 3 pels del maresme, que han aconseguit forçar el partit de dobles i endur-se la victòria. Arnau Roca(2), Adrià Pommier(1) i Jordi Dot han lluitat fins al desenllaç, però en aquesta ocasió no n’hi ha hagut prou i els punts de la victòria s’han quedat a la pista d’un dels equips que segurament aconseguirà una de les posicions altes de la classificació d’aquest grup. Amb aquesta derrota el CTT Olot – EIO encararà la tercera jornada de la lliga regular amb una victòria i una derrota  que deixen a l’equip en una còmode quarta posició.

El CTT Olot – Transports Escapa de Segona Divisió Masculina ha repetit el mateix resultat que l’equip de primera a la pista del CTT La Bisbal. Era un encontre complicat, però els garrotxins no han donat el braç a tòrcer fàcilment i han aconseguit forçar el partit de dobles que, finalment, s’ha endut l’equip empordanenc amb un còmode 3 a 0. L’alineació, en aquest cas, ha estat formada pel jove jugador Roman Natyna, acompanyat pels ja experimentats Oriol Puigmal(2) i Sergi Bahí(1). Amb una victòria i una derrota, el CTT Olot encararà la tercera jornada de lliga des de la cinquena posició de la taula classificatòria del seu grup.

Finalment, a la Tercera Divisió Masculina hi ha bones notícies, ja que s’ha aconseguit la victòria davant el CTT Ripoll, un dels equips més forts de la categoria. No ha estat fàcil, però Òscar Gallego(2), Jordi Tor i Ferran Paredes(2) han fet que els dos punts de la victòria es quedin a casa enduent-se l’encontre amb un resultat de 4 a 2. Aquesta ha estat una important victòria per l’equip olotí que havia iniciat la lliga amb una derrota.

Ferran Paredes, campió de l’Open Adaptat i Ferran Arbusà participa a l’Open Infantil

El jugador del CTT Olot, Ferran Paredes, va participar el passat dimecres 12 d’octubre a l’Open Catalunya en categoria Adaptada a les instal·lacions de Reina Elisenda de Barcelona per acabar-ne sent el campió. A la fase de grups, Paredes va quedar en primera posició tot guanyant a jugadors com Joaquim Azcón del CTT Cardedeu, i Isaac Chevarria del CTT Borges i, tot seguit, al quadre final, va vèncer a les semifinals davant Carles Gual per 3 a 0 i a la final amb el mateix resultat davant Jordi Dinares.

Per altra banda, Ferran Arbusà va participar a l’Open Catalunya, categoria infantil B, però no va passar de la fase de grups tot i aconseguir la victòria davant el primer classificat del seu grup, ja que va ser derrotat en els altres dos enfrontaments i això el va fer quedar en l’última posició de la taula.

Feu un comentari