Èxit sense precedents en la IV edició de l’Open Internacional Ciutat d’Olot

Com diu l’encapçalament, aquesta IV edició de l’OPEN ciutat d’Olot, ha estat un èxit aclaparador a tots nivells. Amb una participació de 189 jugadors/es, repartits en les tres categories que conformen l’OPEN, representa un augment d’un 36% respecte a l’edició passada i d’un 80 % respecte a la primera edició. Per poder complir amb els horaris establerts, va ser necessari disposar de la sala habitual de joc del Club Tennis Taula Olot, a més de les 22 taules que es varen repartir al llar  i ample de la pista poliesportiva. També cal fer menció, del gran nivell de joc que varen exhibir tots/es els/les participants, millorant amb escreix el cartell d’edicions passades. Destacar, que gràcies  a la col·laboració de totes les persones del  CTT Olot, es va poder gaudir d’una final puntualíssima a l’hora indicada.

En un altre aspecte, volem des d’aquestes ratlles, agrair i felicitar un cop més a tot l’equip del servei de bar, que varen esmerçar tots els seus esforços, per atendre durant les 12 hores que va durar el torneig, a tota la gent que sol·licitava tant entrepans com begudes. La totalitat dels beneficis que va aportar aquest servei, s’han destinat a la Comunitat Ucraïnesa de la nostra ciutat, per poder ajudar a tot el poble Ucraïnès. Aquí també, voldríem fer arribar el nostre agraïment especial, a tots/es els amics/amigues  Ucraïnesos, que varen col·laborar en aquesta tasca, doncs sense la seva implicació, hagués estat impossible poder atendre amb l’atenció merescuda a jugadors i acompanyants.

Us esperem en l’edició del V Open Internacional Ciutat d’Olot de Tennis Taula i estem convençuts que amb la vostra ajuda i participació ho tornarem a PETAR !!!

GRÀCIES, MOLTES GRÀCIES A TOTHOM QUE HO HA FET POSSIBLE !!!

Feu un comentari