Imparables a Divisió d’Honor

A principis de temporada el CTT Olot Gabinet Permar de Divisió d’Honor es va marcar l’objectiu d’assolir l’ascens a la màxima categoria estatal i, de moment, els resultats no poden ser millors. Si bé és cert que en aquestes qüestions el més important és com s’acaba i no com es comença, el principi de temporada que està firmant l’equip fa créixer, partit rere partit, la il·lusió tant de l’entitat com de l’afició. Abans de començar la jornada d’aquest cap de setmana els olotins duien un balanç de quatre encontres guanyats i cap de perdut i, en l’enfrontament davant el Termotour Calella no s’ha abaixat el llistó, ja que els punts de la cinquena victòria consecutiva s’han quedat a casa. Diogo Pinho, Arnau Pons i Marc Caymel han estat els encarregats de signar un resultat de 6 a 0 que ja s’ha repetit fins a quatre vegades aquesta temporada. Així doncs, el CTT Olot es manté a la segona posició de la taula classificatòria darrere del CAI Santiago que ha disputat dos encontres més i ja ha encaixat una derrota davant l’equip olotí.

A la Primera Divisió Masculina, el CTT Olot EIO també ha sumat una nova victòria a casa davant el TT Cassà que el permet seguir somniant amb el playoff d’ascens a la categoria de plata del tennis taula estatal. El resultat ha estat de 5 a 1 i la tripleta de l’equip garrotxí l’han formada Jordi Dot(1), Arnau Roca(2) i Adrià Pommier(2). Amb aquesta nova victòria, l’equip segueix en segona posició amb les mateixos punts que el tercer i el quart classificat.

En el seu desplaçament a Sant Joan Despí, el CTT Olot Transports Escapa de la Segona Divisió Masculina ha encaixat una derrota davant el CTT Ateneu 1882 per un ampli resultat de 5 a 1. El jove equip olotí format per Oriol Puigmal(1), Ferran Paredes i Roman Natyna ha pogut fer més aviat poc davant un equip molt sòlid que ha sabut aprofitar la seva superioritat.

A Tercera Divisió Masculina, el CTT Olot Faibo ha aconseguit una importantíssima victòria per aconseguir mantenir-se a la categoria una temporada més. Ha estat a la pista del CTT Cardedeu amb un resultat de 2 a 4 aconseguit per Jordi Tor(1), Òscar Gallego(2) i Edu Coba(1). Amb aquest nou triomf, el CTT Olot es manté a la part mitja-alta de la taula classificatòria empatat a punts amb els dos equips de les posicions anteriors.

Pel que fa les lligues territorials, el CTT Olot de Preferent ha aconseguit un nou triomf per 5 a 0 a casa davant el CTT Palafrugell i ja és l’únic equip del grup 2 de la categoria que no ha encaixat cap derrota fins al moment. Joan Toledo(2), Ferran Arbusà(1,5) i Víctor Flores(1,5) han estat els jugadors que han defensat els colors del CTT Olot i que fan avançar, una jornada més, l’equip cap a l’objectiu de la permanència a la categoria.

Finalment, l’equip de Primera ha encaixat una nova derrota davant el TT Cassà “A” per 1 a 4. Andreu Bravo(1), Sahil Singh i Nico Moliné han lluitat al màxim davant un dels equips més forts del grup 1 d’aquesta categoria.

Feu un comentari