Palistes del CTT Olot disputen la segona fase de l’Open Catalunya de Tennis de Taula

Aquest cap de setmana s’han disputat a Calella, Les Borges Blanques i a les instal·lacions de Reina Elisenda (Barcelona), les diferents categories de la segona fase de l’Open Catalunya de Tennis de Taula, on sis palistes del CTT Olot hi han participat. Les actuacions més destacades les han protagonitzat Roman Natyna i Ferran Paredes, ambdós eliminats a les semifinals de les seves respectives categories, fet que els permet pujar a la categoria superior en la següent fase.

A la categoria Sénior A, els dos jugadors del CTT Olot Jordi Dot i Oriol Puigmal han disputat la fase de grups davant de tres oponents cadascú. Tant Dot com Puigmal només han pogut aconseguir una de les possibles victòries, fet que, sumat a les dues derrotes en els altres enfrontaments, els han posicionat en una tercera plaça insuficient per passar al quadre final.

Ferran Paredes, jugador infantil de tercer any, ha disputat la categoria Sénior B i ha assolit la primera posició en el seu grup de 5 participants. Aquest liderat li ha permès avançar fins a quarts de final, on ha desplegat un molt bon joc i ha derrotat a l’experimentat jugador Francesc Castells per tres onzes a zero. Finalment, ha acabat cedint a semifinals, però, tot i això, en la propera fase ascendirà a la màxima categoria de la competició, la Sénior A. Paredes també ha disputat la categoria Adaptada on ha revalidat el títol de campió de l’última fase, cedint només un joc a la final davant Jordi Dinares.

Roman Natyna també ha aconseguit arribar fins a les semifinals de la categoria Infantil A després de quedar en segona posició del seu grup i aconseguir la victòria tant a vuitens com a quarts de final. A les mencionades semifinals ha estat derrotat pel figuerenc Bernat Muntada, qui ha acabat ascendint a la posició més alta del podi. Aquesta tercera posició li permetrà a Natyna ascendir a la categoria Juvenil A juntament amb els altres tres primers classificats.

A l’Infantil B, Ferran Arbusà no ha pogut passar de la fase de grups en disputar quatre enfrontaments i aconseguint només una de les victòries possibles. Malauradament, dos dels enfrontaments s’han escapat per ben poc, amb resultats de tres onzes a dos i el tercer l’ha perdut per tres onzes a u.

Per acabar, Nico Moliné ha disputat la categoria Benjamí A i no ha pogut passar de la fase de grups després de perdre els tres partits, un per tres onzes a dos i els altres per tres a zero.

Feu un comentari