Pòquer de victòries a les Lligues Nacionals

Els equips de les categories nacionals del CTT Olot avancen la temporada amb un molt bon ritme que els permet estar a les posicions més elevades dels seus respectius grups.

El CTT Olot Gabinet Permar de Divisió d’Honor ha aconseguit aquesta jornada un nou triomf davant el CTT Palma amb el màxim resultat possible de 6 a 0, que ja és el cinquè anotat aquesta temporada. L’alineació ha estat formada, novament, per Diogo Pinho, Arnau Pons i Marc Caymel, uns palistes que mantenen l’equip a la segona posició de la classificació amb cap derrota, només darrere el CAI Santiago, equip que ha disputat dos encontrés més que els olotins. També cal destacar que, en aquesta jornada, el rival més directe actualment del CTT Olot, el Sosmatic Badalona, ha encaixat una derrota que permet als olotins ser líders virtuals en solitari.

A la Primera Divisió Masculina, el CTT Olot EIO s’ha imposat a la pista del CTT L’Hospitalet amb un resultat de 2 a 4 i una alineació formada per Sergi Bahí(1), Arnau Roca(2) i Jordi Dot(1). Una victòria importantíssima a casa d’un dels rivals directes i que deixa l’equip en segona posició de la taula en solitari, només per darrere del Termotour Calella, equip que encara no coneix la derrota.

El CTT Olot Transports Escapa de la Segona Divisió Masculina ha vençut al CTT L’Hospitalet a casa amb un resultat de 5 a 1. Roman Natyna(1), Oriol Puigmal(2) i Albert Gràcia(2) donen a l’equip una bona empenta per intentar quedar entre els tres primers equips en acabar la fase regular de la lliga. Tot i no ser un objectiu prioritari, si l’equip segueix amb aquest ritme podrà acabar sent una bona fita a assolir.

A la Tercera Divisió Masculina, el CTT Olot Faibo ha aconseguit una importantíssima victòria que deixa descansar l’equip a la part alta de la classificació amb quatre victòries i dues derrotes. Ha estat a casa davant el CTT Lliçà amb un resultat de 5 a 1. Edu Coba(1), Òscar Gallego(2) i Ferran Paredes(2) segueixen competint a un bon nivell per mirar de salvar la categoria el més aviat possible.

Pel que fa a les lligues provincials, el CTT Olot de Preferent ha aconseguit una nova victòria a la pista del TT Cassà “B”, un dels equips més potents del grup, amb un resultat d’1 a 4. Joan Toledo(2), Ferran Arbusà(0,5) i el debutant aquesta temporada Àlex Nogue(1,5) han firmat la que és la cinquena victòria consecutiva i que deixa l’equip en la posició més alta de la classificació d’aquest grup. A Primera Provincial el CTT Olot, en el seu desplaçament a la pista del CTT Vilablareix “B” ha encaixat una nova derrota per un ajustat 3 a 2. L’alineació, en aquest cas, ha estat formada per Andreu Bravo(2), Jaume Casals i Winnie Jansen.

Dotze participants olotins a la segona fase de l’Open Girona

En el nivell A, els tres palistes que hi han participat, Nico Moliné, Oriol Juvinyà i Biel Masmitjà, han aconseguit passar de la fase de grups, tots tres en segona posició. Moliné i Juvinyà han disputat les seves respectives prèvies amb dos resultats favorables i, finalment, els tres jugadors han estat derrotats a quarts de final.

Al nivell B, Narcís Planas, Sergi Hernández, Ferran Segundo i Julià Vilà no han pogut passar al quadre final, ja que Planas ha aconseguit una insuficient tercera posició amb una victòria i Hernández, Segundo i Vilà han quedat quarts sense conèixer el triomf.

Finalment, al nivell C, cap jugador tampoc no ha aconseguit passar de la fase de grups. Roc Morón, Stefan Cristian i Dan Gómez han quedat tercers amb una victòria cadascú; i Marc Plasencia i Aniol Masoliver, quarts amb cap victòria.

Feu un comentari