Tres victòries a les Lligues Nacionals i el segon equip ja és líder del seu grup

Nova jornada de tennis taula amb la participació dels sis equips del Club Tennis Taula Olot que han aconseguit tres victòries i una derrota a les lligues nacionals i un triomf a les lligues territorials.

Començant per l’equip de la segona màxima categoria estatal, el CTT Olot Gabinet Permar ha sumat la seva setena victòria que manté l’equip en el lideratge virtual del seu grup. El triomf ha estat a casa davant el CTT Mollerussa, un dels equips de la part alta de la taula, amb un resultat de 6 a 0 amb l’alineació de gala: Diogo Pinho, Arnau Pons i Marc Caymel.

La gran notícia ve de la mà de l’equip de la Primera Divisió Masculina, ja que el CTT Olot EIO ha aconseguit una nova victòria davant l’equip balear Son Cladera TTC, i que col·loca els olotins en la primera posició del seu grup, això sí, empatat a punts amb el Termotour Calella. El resultat de l’encontre ha estat de 4 a 2 pels locals i els encarregats d’aconseguir-lo han estat, en aquest cas, Arnau Roca(2), Oriol Puigmal(2) i Jordi Dot.

A la Segona Divisió Masculina el CTT Olot Transports Escapa ha encaixat una dura derrota a la pista del Ripollet amb un clar resultat de 6 a 0 pels locals. L’equip olotí, format pels dos joves Roman Natyna i Ferran Arbusà, i Albert Gràcia completant l’alineació, no ha tingut cap opció davant un Ripollet que ja ha avançat l’equip olotí a la taula classificatòria. Amb aquesta derrota, el CTT Olot Transports Escapa se situa en una còmode cinquena posició.

Per acabar les lligues nacionals, a Tercera també hi ha bones notícies. En el seu desplaçament a la localitat de Bàscara, el CTT Olot Faibo ha sumat una nova victòria per 1 a 5 amb la tripleta formada per Edu Coba(1), Òscar Gallego(2) i Ferran Paredes(2). Amb cinc victòries i només dues derrotes, l’equip avança amb pas ferm cap a l’objectiu de la permanència a la categoria, que cada setmana és més a prop.
A les lligues territorials, l’equip de Preferent segueix una jornada més invicte després de vèncer el segon classificat fins al moment, l’AVAP, per un contundent 5 a 0. Joan Toledo(2), Àlex Nogué(1,5) i Víctor Flores(1,5) no han donat opció al rival en cap moment i situen l’equip líder amb dues victòries de marge respecte del segon.

A Primera, en canvi, la victòria s’ha escapat per ben poc. Ha estat a casa davant el CTT Santa Cristina d’Aro “C” amb un resultat de 2 a 3 i una alineació formada per Andreu Bravo(2), Joel Hernández i Nico Moliné. Amb aquesta nova derrota, l’equip es troba a la zona baixa de la classificació.

Feu un comentari