Pas a pas cap a la Fase d’Ascens

El CTT Olot Gabinet Permar de la Divisió d’Honor Masculina ha tornat a vèncer una jornada més i cada setmana és més a prop de la desitjada fase d’ascens a la màxima categoria estatal. Seguint la tònica dels darrers encontres i de quasi tots els enfrontaments que hi ha hagut fins ara, Diogo Pinho, Arnau Pons i Marc Caymel han aconseguit un resultat final de 6 a 0. L’equip contrincant, el Borges General d’Olis, poc ha pogut fer davant el líder virtual indiscutible del grup, que ja duu dues victòries més que el tercer classificat, el Sosmatic Badalona, que aquesta jornada ha ensopegat a la pista del CETT Esparraguera. Pel que fa al Publimax CAI Santiago, tot segueix igual, amb dos partits més i una derrota ja encaixada contra els olotins, és l’equip amb més punts del grup. El pròxim enfrontament de l’Olot es disputarà a Vic el dia 17 de desembre i serà el darrer d’enguany.

A la Primera Divisió Masculina, el CTT Olot EIO també ha aconseguit una importantíssima victòria que, juntament amb la derrota del fins ara colíder, el Termotour Calella, deixa l’equip en la primera posició en solitari del grup. El triomf ha estat a la pista del Charlotte’s Grill Badalona amb un ampli resultat d’1 a 5 i la tripleta formada per Adrià Pommier(2), Arnau Roca(2) i Jordi Dot(1). El pròxim partit i l’últim abans de l’aturada de les festes de Nadal serà a casa davant el cuer, l’Iceland els 8 de la Garriga, i que fins ara només ha aconseguit una victòria de les vuit possibles.

El CTT Olot Transports Escapa de la Segona Divisió Masculina ha estat l’únic equip, dels sis que competeixen a les diferents categories de tenis taula, que ha encaixat una derrota aquesta jornada. Ha estat per la mínima, 3 a 4, a casa i davant el Centre Natació Mataró. En tot moment l’encontre ha estat igualat i cap dels dos equips ha aconseguit un avantatge clar al marcador, finalment el doble se l’ha endut l’equip visitant. La tripleta olotina l’ha formada Ferran Paredes, Oriol Puigmal(2) i Albert Gràcia(1). Actualment, l’equip es troba a la sisena posició de la classificació i el següent partit el disputarà contra el líder d’aquest grup, el Club Natació Sabadell.

L’equip de Tercera Divisió Masculina, el CTT Olot Faibo continua amb la bona ratxa de victòries que l’han dut a lluitar pel podi de la categoria. De moment, l’equip s’ha fiançat la tercera posició guanyant el cuer CTT Vilablareix amb un resultat clar de 6 a 0. Oscar Gallego, Roman Natyna i Jordi Tor, que han estat superiors en tot moment als jugadors de l’equip rival, han aconseguit tots els punts i sumen la sisena victòria d’aquest curs.

A les lligues provincials, també dues victòries. L’equip de Preferent s’enfrontava al que era el segon classificat, el CTT Vialblareix “A”, però, una jornada més, tampoc ha donat cap opció al rival, ja que el resultat ha estat, de nou, per la màxima de 5 a 0. Ferran Arbusà(2), Víctor Flores(1,5) i Àlex Nogué(1,5) han mostrat la seva superioritat i deixen l’equip a una sola victòria de completar una primera volta perfecta.

A Primera, el CTT Olot també ha aconseguit una victòria. Ha estat a casa davant el TT Girona Ciutat “B” amb un resultat de 4 a 1. Andreu Bravo(2), Dan Gómez(0,5) i Sahil Singh(1,5) han donat una alegria a l’equip després de les quatre derrotes consecutives dels últims enfrontaments.

Feu un comentari