Ple de victòries abans de festes

Sis de sis. És la segona ocasió aquesta temporada que tots els equips del CTT Olot han aconseguit totes les victòries possibles, des de les lligues provincials fins a la categoria de plata del tenis taula estatal.

El CTT Olot Gabinet Permar s’ha desplaçat fins a la capital osonenca per disputar el seu encontre davant el Girbau Vic TT i s’ha endut la victòria per un ajustat 3 a 4 i una alineació, inèdita fins a dia d’avui, formada per Diogo Pinho(2,5), Marc Caymel(1,5) i Jordi Dot. Un enfrontament amb una alta dosi d’igualtat que, sens dubte, ha estat condicionat per la baixa d’Arnau Pons a la banda olotina. Amb un resultat de 3 a 3, s’ha decidit al partit de dobles on Diogo Pinho i Marc Caymel han fet valer la seva superioritat i s’han endut amb un clar resultat de 3 a 0. Una bona victòria per tancar aquest any i, a falta de dos encontres per acabar la primera volta, amb un ple de victòries.

El CTT Olot EIO de primera divisió ha rebut a la seva pista el cuer del seu grup, l’Iceland els 8 de la Garriga i ha aconseguit una nova victòria per l’ampli resultat de 6 a 0, amb la tripleta formada per Adrià Pommier, Arnau Roca i Sergi Bahí. Amb aquest nou triomf, l’equip olotí també reafirma la seva primera posició a la taula classificatòria del seu grup i avança a pas ferm cap a la fase d’ascens a la divisió d’honor estatal.

A la segona divisió masculina, el CTT Olot Transports Escapa ha sumat dos punts més a la seva classificació amb una importantíssima victòria a la pista del Club Natació Sabadell “B”. Oriol Puigmal(1), Òscar Gallego(2) i Ferran Paredes(2) han sumat les victòries necessàries per posar el 5 a 1 final al marcador. Amb aquest triomf, l’equip garrotxí tanca l’any amb un balanç de cinc victòries i quatre derrotes que el deixen en una provisional sisena posició, a la meitat de la taula classificatòria del seu grup.

La victòria del CTT Olot Faibo de tercera divisió ha estat a la pista de l’Iceland els 8 de la Garriga amb un resultat de 4 a 2. Després d’aconseguir els tres primers punts de l’encontre, l’equip local ha lluitat fins al final posant el 2 a 3 al marcador, però finalment, Roman Natyna, la jove promesa de l’equip, s’ha endut el triomf amb un ajustat 3 a 2. La tripleta, a part de Natyna(2), ha estat formada per Victor Flores(1) i Jordi Tor(1). Amb aquesta nova victòria, l’equip es manté a les primera places de la classificació amb un balanç de set victòries i només dues derrotes.

Pel que fa a les lligues provincials, l’equip de preferent ha aconseguit la victòria a la pista del CTT Vilablareix “B”, amb un resultat d’1 a 4 i l’alineació formada per Joan Toledo(2), Àlex Nogué(1) i Ferran Arbusà(1). D’aquesta manera, els olotins tanquen la primera volta invictes i en la primera posició de la classificació, amb dues victòries de marge respecte el segon i un average clarament a favor.

Finalment, la victòria de l’equip de primera ha estat davant el CTT Bàscara i un resultat, també, d’1 a 4. Els palistes que s’han encarregat d’endur-se els dos punts cap a la capital garrotxina han estat Winnie Jansen(2), Jaume Casals(0,5) i Joel Fernández(1,5).

Vuit joves del CTT Olot participen a la tercera fase de l’Open Girona

L’actuació més destacada l’ha protagonitzada Nico Moliné quedant campió del nivell A. En el mateix nivell, Oriol Junyà ha arribat fins a les semifinals. En el nivell B, tant Narcís Planas com Ferran Segundo no han pogut passar de la fase de grups. Pel que fa al nivell C, Roc Morón ha arribat fins a les semis, Dan Gómez ha estat derrotat als quarts de final i tant Marc Plasencia com Stefan Racolciuc no han pogut passar de la fase de grups.

Feu un comentari