Quatre joves del CTT Olot participen al Torneig classificatori Català

El que fins ara eren els tornejos zonals, que decidien els millors jugadors de les quatre zones de l’estat per disputar el torneig estatal més endavant, s’ha convertit en el torneig classificatori autonòmic, que té el mateix objectiu, però s’organitza i es delimita per autonomies. En la primera edició d’aquest nou format en l’àmbit català, quatre joves del CTT Olot s’han desplaçat fins a la localitat de Bàscara per disputar les categories benjamí i infantil masculí.

Nico Moliné ha debutat en aquest torneig i ho ha fet a la categoria de benjamins. Malauradament i tot i el seu bon joc, només ha pogut aconseguir un triomf dels quatre possibles a la fase de grups i, en quedar en quarta posició no ha pogut avançar al quadre final.

A la categoria infantil masculí, l’actuació més destacada l’ha protagonitzada Ferran Paredes, que després de vèncer en tres dels quatre enfrontaments de la fase de grups, ha passat al quadre final com a segon classificat. Des dels trenta-dosens de final fins a les semifinals, Paredes ha vençut a jugadors amb molta qualitat com són Soheil Ghasemi, de l’Hospitalet, a setzens; Ruixiang Tang, del CTT Borges, a vuitens de final; i a Àlex Moreno, del TT Vic, a quarts de final i sent aquest un dels palistes favorits a endur-se el torneig. Finalment, a la seva semifinal, ha cedit davant de Marc Amill, del Borges, però s’ha endut el partit pel tercer i quart lloc contra Guillem Pijuan del CN Mataró.

Roman Natyna també ha aconseguit tres triomfs dels quatre possibles a la fase de grups i Ferran Arbusà ha fet un dos de quatre. Segon i tercer classificat dels seus grups respectivament, la disposició del quadre final ha fet que es veiessin les cares als trenta-dosens de final en un enfrontament que s’ha endut Natyna per 3 sets a 0. Seguidament, Natyna ha estat derrotat per Biel Rodriguez, exjugador del CTT Olot, per un clar 3 a 0.

Arnau Pons, plata en el quadre de consolació de la primera prova de l’Spain Masters

L’estrella del primer equip del CTT Olot s’ha desplaçat fins a Baza (Granada) per disputar el primer torneig Spain Masters de la temporada i ha arribat a la final del quadre de consolació. A la fase de grups, Pons, ha començat amb bon peu vencent 3 sets a 0 a Ángel Rodríguez, del Torrelavega, que pot ser un dels rivals a vèncer a la fase d’ascens a la màxima categoria del tenis taula estatal que disputarà, possiblement, d’aquí uns mesos el primer equip del CTT Olot. Seguidament, davant el que acabaria sent campió, Rafa de las Heras, Pons ha estat derrotat per 3 a 0. El palista de l’Olot també ha cedit en els dos altres encontres, però un triple empat l’ha fet quedar en quarta posició i, per tant, li ha atorgat el dret a jugar el quadre de consolació. A la primera ronda de la fase final, ha aconseguit una bona victòria davant Moisés Álvarez, del Linares, un dels clubs candidats a assolir la màxima categoria enguany. A semifinals també ha sortit vencedor davant Javier Benito i, finalment, a la final, ha estat derrotat per Jose Carlos Guillot per 3 sets a 1.

Quina solidària per Ucraïna

El CTT Olot organitza, aquest cap de setmana, una quina solidària amb la col·laboració de la Comunitat Ucraïnesa d’Olot i el suport de l’Ajuntament d’Olot. Sota el lema “Units per Ucraïna. No a la guerra”, la quina tindrà lloc el dissabte 17 de desembre de 18 a 22 a la sala Torín d’Olot.

Feu un comentari