El CTT Olot firma una nova jornada rodona

S’acaba un cap de setmana on el CTT Olot Gabinet Permar de la segona màxima categoria del tenis taula espanyol ha tingut un merescut descans després d’acabar invicte la primera volta de la fase regular de la lliga de Divisió d’Honor. Una jornada on, tot i no poder celebrar un nou triomf del primer equip del club, s’han aconseguit les altres cinc victòries dels equips de les categories inferiors, des de la Primera Nacional fins a la Primera Provincial.

Comencem per l’equip de la Primera Divisió Masculina estatal, que després d’encaixar dues derrotes consecutives, ha aconseguit el triomf en la visita del CTT Sallent a la capital garrotxina. Arnau Roca(2), Òscar Gallego(2) i Jordi Dot(1) no han donat cap opció al rival i, tot i perdre l’últim dels enfrontaments, han guanyat per la via ràpida amb un resultat de 5 a 1. Amb els dos punts de la victòria, el CTT Olot EIO es manté en la segona posició de la classificació, en posicions de play-off d’ascens a la Divisió d’Honor, només a una victòria del primer classificat i amb un marge de dues amb el tercer.

El CTT Olot Transports Escapa de Segona Divisió Masculina s’ha desplaçat a Barcelona per enfrontar-se al Lluïsos de Gràcia, a qui ha vençut per un clar resultat de 0 a 6. Un encontre on cal destacar la bona actuació i el bon joc desplegat pel jove jugador de l’Olot, Ferran Paredes, que ha aconseguit els dos punts en una categoria on ha començat a participar tot just aquesta temporada. Sergi Bahí i Oriol Puigmal també han aconseguit els seus respectius punts i deixen l’equip en segona posició empatats a punts amb el tercer i el quart.

El CTT Olot Faibo, de Tercera Divisió Masculina firma la seva permanència a la categoria una temporada més després de vèncer al CTT Calella amb un resultat favorable de 5 a 1. De nou, un jove jugador olotí, Ferran Arbusà, ha estat el més destacat de l’enfrontament aconseguint els seus dos punts en una categoria superior a la que normalment participa. En aquest cas, l’han acompanyat els ja experimentats Roman Natyna(2) i Edu Coba(1). Matemàticament l’objectiu  del CTT Olot Faibo d’aquesta temporada ja està assolit i, a més, es troba en posicions de play-off d’ascens sent el segon classificat empatat a punts amb el tercer.

Finalment, a les categories provincials dos resultats idèntics. L’equip de Preferent s’ha desplaçat fins a Arbúcies i n’ha tret una nova victòria per 1 a 4 amb Joan Toledo (2), Andreu Bravo (0,5) i Víctor Flores (1,5) en un encontre que no ha estat gens fàcil de tirar endavant i que consolida l’equip en la primera posició de la taula classificatòria.

Pel que fa al de Primera, el resultat favorable s’ha aconseguit a la pista del CTT Campllong amb Joel Fernández(2), Nico Moliné(1) i Sahil Singh(1) i que deixa l’equip a mitja taula.

Arnau Pons campió del Campionat de Catalunya Universitari

El jove palista del primer equip del CTT Olot s’ha desplaçat aquest dissabte fins a les Borges Blanques per disputar el Campionat de Catalunya per a Universitaris i ha aconseguit la medalla d’or després de vèncer a la final a Pau Lloret del CTT Badalona, jugador amb qui Pons ha perdut el seu únic enfrontament a la present lliga de Divisió d’Honor justament la passada jornada. En el transcurs de les eliminatòries, l’Arnau s’ha desfet d’adversaris coneguts com David Avilés, del TT Torelló i Dani Carrasco, del CTT Hospitalet.

Feu un comentari