El CTT Olot Gabinet Permar de Divisió d’Honor no treu el peu de l’accelerador

El primer equip del club de tenis taula olotí ha començat l’any continuant amb la mateixa dinàmica de l’any passat i no ha deixat escapar la victòria en el seu desplaçament, aquest cap de setmana, a la capital del Maresme, a la pista del Centre Natació Mataró. Amb la baixa d’un dels palistes titulars en aquesta categoria, Marc Caymel, la tripleta ha estat formada per Diogo Pinho(2), Arnau Pons(2) i el jove jugador Ferran Paredes(1), que ha pogut debutar per primera vegada a la categoria. Amb aquesta nova victòria, la desena en deu encontres, l’equip olotí se situa líder, ara sí, en solitari a la taula classificatòria.

Una derrota i dues victòries pels altres equips de Nacional

Començant per l’equip de Primera Divisió Masculina, el CTT Olot EIO ha cedit la segona derrota a la categoria en perdre a la pista del CTT Els Amics Terrassa per 4 a 2 que s’ha resolt amb dos enfrontaments acabats en ajustats 3 a 2 a favor dels palistes de l’equip local. L’alineació olotina, en aquest cas, ha estat formada per Jordi Dot, Arnau Roca(1) i Adrià Pommier(1) i, tot i la derrota, l’equip es manté en el liderat de la categoria, amb vuit victòries i dues derrotes i empatant amb el que ha estat el seu rival en aquesta jornada.

A la Segona Divisó Masculina, el CTT Olot Transports Escapa ha aconseguit la seva sisena victòria davant el CTT Els Amics Terrassa per un resultat de 5 a 1. Òscar Gallego(1), Oriol Puigmal(2) i Sergi Bahí(2) han demostrat en tot moment la seva superioritat i només han cedit sis jocs en total, comptant els tres de l’enfrontament que ha donat el punt a l’equip visitant. Amb aquesta victòria, la classificació en el grup 6è de la categoria queda d’allò més igualada. El CTT Olot Transports Escapa se situa en tercera posició empatat a punts amb els altres quatre equips des de la segona fins a la sisena posició.

A la Tercera Divisió, el CTT Olot Faibo segueix també amb la seva bona ratxa amb la qual avançava en els darrers encontres de 2022 i ha aconseguit una nova victòria a casa davant el TT Cassà per 4 a 2. En aquest cas, els jugadors Roman Natyna, Jordi Tor(2) i Edu Coba(2) han aconseguit els dos punts que situen l’equip en la segona posició de la taula classificatòria i a un pas d’assolir la permanència a la categoria de manera definitiva aquesta temporada.

A l’equip de Preferent se li acaba l’imbatibilitat

Pel que fa a les categories provincials, els dos equips no han estat encertats aquesta jornada. L’equip de preferent, en el seu desplaçament a la pista del CTT Ripoll, ha cedit la primera derrota de la temporada amb un clar resultat de 4 a 1 pels locals amb l’alineació formada per Joan Toledo(1), Andreu Bravo i Ferran Arbusà. El desencert de l’equip olotí sumat al bon joc de l’equip rival ha fet decantar un enfrontament amb molta emoció pels del Ripollès. Tot i aquesta derrota, el CTT Olot segueix a la part més alta de la classificació amb una victòria de marge respecte el segon classificat.

Finalment, l’equip de primera no ha pogut aconseguir al victòria a la pista del CTT La Bisbal pel mateix resultat de 4 a 1. Sahil Singh(1), Dan Gómez i Nico Moliné no han pogut fer res davant la superioritat de l’equip contrincant que busca escalar posicions per intentar aconseguir l’ascens a Preferent aquesta temporada.

Feu un comentari