Oscar Gallego i Ferran Paredes campions al Open Catalunya – Nico Moliné tercer

Aquest passat cap de setmana, s’ha jugat la tercera fase del open Catalunya, i el CTT Olot hi ha tingut una participació destacada. Oscar Gallego en la categoria sènior “B” i Ferran Paredes en l’Adaptat han estat campions. La superioritat dels dos en la competició ha estat manifesta i ja en la fase de grups han quedat primers. A la final Oscar Gallego s’ha imposat 3-0 a Jaume Jofre de l’Olesa i Ferran Paredes 3-1 a Jordi Dinarés del CN Sabadell.

En l’Open sènior “B” també hi ha participat Oriol Puigmal que en aquesta ocasió no ha pogut passar la fase de grups. En l’Open sènior “A”, la màxima categoria, el nostre Club hi era representat per Jordi Dot i per Ferran Paredes. Els dos han quedat tercers en la fase de grups amb un balanç d’una victòria i dues derrotes.

Finalment, el benjamí Nico Moliné ha aconseguit un molt meritori tercer lloc a la categoria Benjamí “A”. Ha destacat especialment el seu bon joc. Després de quedar segon a la fase de grups, a semis i després d’anar guanyant per 2-0 i 7-4 no ha pogut acabar imposant-se i jugar la final. Bon tercer lloc.

L’ equip infantil aconsegueix la classificació pels Campionats de Catalunya

El tennis taula està en auge i això provoca una participació important als campionats, el que obliga a la FCTT a haver de fer prèvies de classificació pels Campionats de Catalunya. El CTT Olot va aconseguir la seva classificació brillantment. En la fase de grups es va imposar 3-0 als seus dos rivals, el CETT Esparraguera i els Joves de Castelldefels “A”. Ja en el partit decisiu es van imposar amb claredat per 3-0 al Vilablareix. Així la tripleta formada per Roman Natyna, Ferran Arbusà i Ferran Paredes, ens representarà en els propers Campionats de Catalunya de la seva categoria.

En la modalitat de individuals, en que hi participaven Natyna i Arbusà, la sort els hi va ser esquiva. Roman va aconseguir un brillant primer lloc a la fase de grups i Ferran un segon lloc que els hi permetia passar al quadre i lluitar per la seva classificació. El primer en el seu partit decisiu per a la classificació va perdre per un ajusta 3-2 davant el jugador del Sant Cugat Christian Callejón. El segon va perdre el seu primer enfrontament davant Pau Altar del CTT Ripollet. Per tant els dos no han aconseguit la classificació. Qui sí hi podrà participar en la modalitat de individuals és Ferran Paredes, classificat directament pel seu rànquing.

Feu un comentari