Arriba la primera derrota del primer equip

Doncs sí, el CTT Olot Gabinet Permar tenia una dinàmica tan solvent a la fase regular de la lliga de Divisió d’Honor que semblava que aquest dia no hagués d’arribar mai. Finalment, però, ha arribat  la jornada en que l’equip olotí ha encaixat la primera derrota de la temporada. Malgrat tot, no és cap drama, ja que aquesta bona dinàmica que hi ha hagut fins ara ha col·locat el CTT Olot a la posició més alta de la classificació amb un marge de tres victòries respecte el segon classificat. El triomf l’ha aconseguit el CTT Mollerussa a la seva pista amb un ajustat 4 a 3 que s’ha hagut de decidir als dobles els quals també s’han resolt per la mínima, 3 a 2 pels mollerussencs. L’equip garrotxí ha lluitat fins al final tot i tenir la baixa de Marc Caymel, que ha estat substituït pel jove jugador Ferran Paredes i que no ha pogut puntuar en cap dels seus dos enfrontaments. Per la seva banda, Diogo Pinho(1) ha cedit el seu segon punt des de l’inici de la temporada davant l’experimentat Oriol Monzó i Arnau Pons(2) ha aconseguit les dues victòries.

El CTT Olot EIO de la Primera Nacional Masculina segueix desbocat mirant d’aconseguir l’objectiu d’ascendir de manera directa a la Divisió d’Honor estatal quedant primer del seu grup. Aquesta vegada ha estat el botxí del TT Cassà, a qui ha vençut a domicili per un ampli resultat d’1 a 5. Un resultat extens, però que no reflexa el que s’ha vist a la pista, ja que quatre de les cinc victòries olotines s’han resolt per ajustats 2 a 3. Tot i la igualtat, Adrià Pommier(2), Arnau Roca(2) i Òscar Gallego(1) han demostrat perquè l’equip continua encapçalant la classificació desplegant un bon joc molt difícil de combatre.

A la Segona Nacional Masculina, el CTT Olot Transports Escapa referma el liderat del seu grup després de derrotar el CTT Ateneu 1882 per 4 a 2. Sergi Bahí(1), Oriol Puigmal(2) i Albert Gràcia(1) mantenen l’equip en la bona dinàmica que duu des de fa ja unes quantes jornades i mantenen el marge d’una victòria que té el conjunt respecte el segon i el tercer classificat.

El CTT Olot Faibo de Tercera Nacional ha quedat una mica més allunyat de les posicions de play-off després d’encaixar una nova derrota aquest cap de setmana. Aquesta vegada ha estat davant el CTT Cardedeu amb un resultat de 2 a 4. Roman Natyna(1), Jordi Tor(1) i Andreu Bravo no han tingut gaires opcions davant d’un equip que, amb aquests dos punts, atrapa els olotins a la classificació situats a la part mitja alta de la graella.

Finalment, a les categories provincials, l’equip de Preferent ha hagut d’ajornar de nou un encontre i el de Primera ha encaixat una dura derrota a la pista del CTT Santa Cristina d’Aro C per un clar resultat de 5 a 0. La tripleta olotina ha estat formada, en aquesta ocasió, per Winnie Jansen i els joves jugadors Dan Gómez i Nico Moliné.

Feu un comentari