El CTT Olot segueix avançant

Nova jornada i nova victòria pel CTT Olot Gabinet Permar que continua avançant a pas ferm cap al play-off d’ascens a la categoria d’or del tenis taula estatal. En la jornada d’aquest darrer cap de setmana, els olotins han rebut a la seva pista al Centre Natació Mataró, que ha reforçat la seva alineació de cares a la segona volta de la fase regular amb Makoto Kikuchi, un palista d’alt nivell que ha aconseguit, de moment, tots els punts pel seu equip. Malgrat que tant Diogo Pinho com Marc Caymel han estat derrotats pel palista del Mataró, l’equip olotí ha aconseguit la victòria amb el resultat final de 4 a 2 i es manté líder de la categoria, amb dues victòries de marge respecte el segon classificat i un partit menys. L’alineació l’ha completat Arnau Pons, que ha aconseguit els dos punts.

A la Primera Divisió Masculina, el CTT Olot EIO ha aconseguit una nova victòria al Pavelló Pla de Llacs d’Olot davant el Termotour Calella i un extens resultat de 5 a 1. Jordi Dot(2), Arnau Roca(2) i Òscar Gallego(1), que finalment s’ha hagut de retirar a causa d’unes molèsties físiques, no han donat massa opció al rival. Actualment l’equip es manté a la segona posició de la classificació, en posicions de play-off d’ascens i perseguint el primer classificat, que ha jugat un partit més que els olotins i que té una victòria de marge.

No tot han estat bones notícies. El CTT Olot Transports Escapa de la Segona Divisió Masculina ha estat derrotat aquesta jornada pel CTT La Bisbal en un enfrontament on la sort no ha estat a favor de l’equip local, ja que fins a tres partits s’han acabat en ajustadíssims 3 a 2 a favor del contrincant. El resultat ha estat, finalment, de 2 a 4 pels empordanesos i l’equip baixa fins a la quarta posició de la taula classificatòria, fora de la zona de play-off d’ascens a primera. Per fortuna, però, els tres equips que hi ha just a sobre de l’Olot estan empatats a punts, a una sola victòria dels de La Garrotxa. L’alineació aquesta jornada ha estat formada per Albert Gràcia, Oriol Puigmal(2) i Ferran Paredes.

A la Tercera Divisió Masculina el CTT Olot Faibo ha aconseguit una important victòria a la pista del CTT Ripoll, un dels equips perseguidors a la classificació, amb un resultat final de 4 a 2 i el debut a la categoria aquesta temporada de Joan Toledo(2), jugador que ha estat disputant la categoria de Preferent Provincial fins al moment. L’alineació l’han completat Edu Coba i Jordi Tor(2). Amb aquest triomf l’equip olotí es manté en segona posició i continua posant pressió al primer classificat.

A les lligues Provincials una de freda i una altra de calenta. El CTT Olot de Preferent ha aconseguit els dos punts de la victòria en derrotar a casa el CTT Tramuntana “B” amb un resultat de 4 a 1. Ferran Arbusà(2), que últimament està jugant a un gran nivell, juntament amb Andreu Bravo(0,5) i Víctor Flores(1,5) han fet decantar l’encontre pels olotins, que segueixen a la part més alta de la taula classificatòria. En canvi, l’equip de Primera ha encaixat la derrota davant el CTT Santa Cristina d’Aro “A” per 1 a 4 i l’alineació formada per Winnie Jansen(1), Nico Moliné i Jaume Casals.

Nico Moliné campió de la segona fase de l’Open Kids

El jugador del CTT Olot ha aconseguit el títol de la categoria fins a 11 anys. El torneig, que agrupa a jugadors d’entre 8 i 13 anys, s’ha dut a terme a les instal·lacions del CTT Ciutat de Girona i hi han participat un total de vint palistes.

Feu un comentari