Els tres primers equips del CTT Olot, líders

Si la setmana passada parlàvem sobre les posicions de fase d’ascens on estaven tots els quatre equips de categories nacionals del CTT Olot, amb aquesta nova jornada les coses han canviat i, per una banda, els tres primers equips són líders dels seus grups i el quart, el de tercera nacional, ha caigut en tercera posició, fora de les posicions que donen dret al play-off.

El CTT Olot Gabinet Permar ha sumat una nova victòria a casa davant el Girbau Vic TT amb un resultat de 5 a 1 que el deixa com a líder molt destacat del grup 2 de la categoria de Divisió d’Honor després que el seu perseguidor, el CAI Santiago, hagi encaixat dues derrotes aquesta jornada. Diogo Pinho (2), Marc Caymel (1) i Arnau Pons (2) han aconseguit la catorzena victòria de la fase regular de la lliga i, amb tres partits menys que els saragossans, disposa encara de dos punts de marge respecte aquests. Així doncs, amb vuit encontres per disputar, els olotins tenen molt a prop la classificació matemàtica per a la fase d’ascens.

A la Primera Divisió Masculina, el CTT Olot EIO ha recuperat aquesta jornada el liderat de la classificació després de vèncer al TT Tramuntana Figueres per un clar 6 a 0. Adrià Pommier, Arnau Roca i Òscar Gallego han donat molt poques opcions al rival i s’han endut el quart triomf consecutiu cap a la capital garrotxina. Ara mateix, l’equip és líder a la classificació empatat a punts amb el segon classificat, el CTT Els Amics de Terrassa.

El CTT Olot Transports Escapa de la Segons Divisió Masculina ha aconseguit una nova victòria que deixa l’equip líder en solitari del seu grup, en una classificació molt igualada on els equips entre la segona i la sisena posició estan empatats a punts, a dos de l’equip garrotxí. En aquesta jornada, l’Olot ha visitat la pista del CTT Vilablareix i n’ha extret la victòria per 1 a 5 amb la tripleta formada pels palistes Oriol Puigmal (1), Albert Gràcia (2) i Ferran Paredes (2).

A la Tercera Nacional Masculina el CTT Olot Faibo ha disputat el seu encontre a l’Escala amb un equip molt jove, dos jugadors de categories inferiors, i ha encaixat una clara derrota per 6 a 0. Els protagonistes olotins han estat Roman Natyna, Ferran Arbusà i Andreu Bravo i, malgrat desplegar un bon joc, no han tingut cap opció davant d’un equip que lluita per aconseguir una plaça a la fase d’ascens a la segona divisió nacional.

A les categories provincials, l’Olot de preferent ha sumat una nova victòria per un clar 5 a 0 davant el tercer classificat, el TT Cassà “B” i també té molt a prop finalitzar la fase regular de la lliga en primera posició. Víctor Flores (2), Joan Toledo (1,5) i Marc Costa (1,5) han estat els encarregats de fer-ho possible. La propera jornada serà crucial, ja que l’encontre serà a la pista de l’AVAP, segon classificat i perseguidor de l’equip olotí.

A Primera, la victòria s’ha escapat per ben poc davant el CTT Vilablareix “B”, líder del grup, amb un ajustat 2 a 3 final al marcador. La tripleta olotina ha estat formada per Winnie Jansen, Jaume Casals (0,5) i Joel Fernández (1,5).

Fins a 7 palistes del CTT Olot participen a la cinquena fase de l’Open Girona

A la categoria Benjamí, Oriol Juvinyà i Miquel Berbel han passat de la fase de grups i, una vegada al quadre final, s’han vist les cares a la taula a quarts de final, partit que s’ha endut Berbel i que li ha obert les portes a disputar una de les semifinals. Finalment, però, ha caigut eliminat a les semifinals. A la mateixa categoria Eddy Pons no ha pogut passar de la fase de grups de manera molt justa encaixant dues derrotes per la mínima (3-2) en els seus enfrontaments. A la categoria Aleví, Sergi Hernández no ha pogut passar de la fase de grups, de la mateixa manera que els dos participants a la categoria Infantil, Marc Plasencia i Stefan Racolciuc que tampoc han pogut accedir al quadre final.

Feu un comentari