Victòria a victòria, cada vegada més a prop

S’acaben els titulars per descriure la trajectòria impecable que està aconseguint el CTT Olot Gabinet Permar a la lliga de Divisió d’Honor estatal de tenis taula. Aquesta jornada, ha aconseguit una nova victòria que apropa encara més l’equip a la desitjada fase d’ascens a la màxima categoria estatal. El resultat ha estat de 0 a 6 a la pista del Termotour Calella i, tot i que el resultat ha estat el més ampli possible, l’encontre no ha estat de cap manera fàcil, ja que tres dels sis punts s’han hagut de decidir al cinquè onze i l’equip local no ha donat el braç a tòrcer fàcilment. Marc Caymel, Diogo Pinho, i Arnau Pons han estat els encarregats, una vegada més, de sumar els dos punts de la victòria que manté a l’equip líder indiscutible del grup 2 de la categoria de plata estatal.

El CTT Olot EIO encadena la seva tercera victòria consecutiva a la pista del TT Torelló amb un resultat d’1 a 5 que el deixa només per darrere del CTT Els Amics de Terrassa a la classificació, que disposa d’una victòria més que els olotins i també d’un partit disputat més. Arnau Roca(1), Adrià Pommier(2) i Òscar Gallego(2) mantenen, doncs, el pols amb els altres equips per aconseguir una plaça per la fase d’ascens a la segona categoria estatal de tenis taula.

A la Segona Divisió Masculina també hi ha bones notícies, i és que el CTT Olot Transports Escapa ha aconseguit una nova victòria a la pista del Falcons de Sabadell per un resultat de 2 a 4. Els olotins només han cedit els punts davant d’un duríssim rival com és Marc Clotet i ara encapçalen la classificació empatats a punts amb els segons, els tercers i també els quarts classificats. En aquesta ocasió, l’alineació ha estat formada per Sergi Bahí(1), Ferran Paredes(1) i Oriol Puigmal(2).

Finalment, pel que fa a les lligues nacionals, el CTT Olot Faibo de la Tercera Divisió Masculina no ha pogut perllongar la seva ratxa de victòries i ha caigut derrotat a casa davant el CTT Parets per 2 a 4. Roman Natyna, Jordi Tor(2) i Edu Coba no han pogut controlar en cap moment l’encontre, però l’equip segueix, una setmana més, en posicions de fase d’ascens.

Finalment, a les categories provincials, el partit de Preferent s’ha hagut d’aplaçar a causa d’alguns problemes lleus de salut d’algun dels seus jugadors i l’equip de Primera ha encaixat una derrota per 5 a 0 a la pista del TT Cassà “B” amb una alineació formada per Joel Fernández, Dan Gómez i Nico Moliné.

Feu un comentari