Doble victòria a les Balears

Després d’encaixar la primera derrota de la lliga davant el Mollerussa, el CTT Olot Gabinet Permar, en el seu desplaçament a les Illes Balears, ha aconseguit dues victòries que ja asseguren que l’equip disputarà la fase d’ascens a la Superdivisió Masculina. El pròxim objectiu i el més important, però, és quedar en primera posició, fet que encara no està assegurat. La primera victòria del cap de setmana ha estat davant el Club Palma Tennis Taula i el resultat ha estat de 6 a 0, exactament el mateix que l’aconseguit davant el Sant Josep Sant Jordi. En totes dues ocasions, Diogo Pinho, Arnau Pons i Marc Caymel no han donat cap esperança als equips rivals i només han cedit un onze en els dos enfrontaments. L’equip continua en primera posició de la taula, amb un marge de dues victòries respecte el segon, el CAI Santiago, amb qui es veurà les cares la pròxima jornada al Pavelló Pla de Llacs d’Olot.

A la Primera Divisió Masculina, el CTT Olot EIO es manté líder gràcies a la victòria aconseguida davant el CTT l’Hospitalet amb un resultat de 5 a 1. Arnau Roca(2), Jordi Dot(1) i Òscar Gallego(2) segueixen mostrant un molt bon nivell de joc i apunten fermament a l’objectiu d’aconseguir la primera posició al final de la fase regular. Una primera posició que permetria tenir més opcions en cas de disputar la fase d’ascens a la Divisió d’Honor estatal.

A la Segona Divisió Masculina les noticies no són tan positives. El CTT Olot Transports Escapa ha deixat escapar una victòria que hagués permès a l’equip separar-se dels seus perseguidors a la taula classificatòria. Ha estat a la pista del segon classificat, el CTT l’Hospitalet, amb un resultat de 4 a 2. Malauradament, l’encontre s’ha escapat per ben poc, ja que tres dels enfrontaments amb derrota olotina s’han decidit al cinquè onze. L’alineació, en aquesta jornada, ha estat formada pels palistes Albert Gràcia(1), Oriol Puigmal(1) i Ferran Paredes. Tot i la derrota, el CT Olot Transports Escapa continua encapçalant la classificació, això sí, empatat a punts amb el seu botxí d’aquesta jornada.

A Tercera Divisió Masculina tampoc s’ha pogut aconseguir la victòria. Roman Natyna(1), Dani Pons i Edu Coba s’han endut una dura derrota de la pista del TT Aliança Lliçà per 5 a 1. Ara mateix el CTT Olot Faibo és cinquè, a quatre punts del segon classificat, posició que permetria disputar la fase d’ascens a la Segona Divisió estatal.

A les categories provincials, el CTT Olot de Preferent ha aconseguit una important victòria davant el CTT Vilablareix “A”, quart a la taula classificatòria, que el deixa només a dues victòries d’aconseguir matemàticament la primera posició a la classificació de la fase regular de la lliga. L’alineació ha estat formada per Joan Toledo(2), Andreu Bravo(1) i Ferran Arbusà(1). De la mateixa manera que a la resta de lligues, aquesta primera posició afavoriria a l’equip per disputar la fase final de la competició, encreuant-se amb els equips de posicions més baixes de l’altre grup.

Finalment, a Primera el CTT Olot també ha aconseguit una bona victòria davant el TT Girona Ciutat “B” per 3 a 2. La tripleta olotina ha estat formada, en aquest cas, per Nico Moliné(1), Joel Hernández(1,5) i Jaume Casals(0,5).

Feu un comentari