El CTT Olot Gabinet Permar es proclama campió de la fase regular de la lliga

Si la setmana passada l’equip olotí de la segona màxima categoria estatal havia assegurat la seva participació en la fase d’ascens a Super divisió d’Honor, en aquesta nova jornada ha aconseguit matemàticament acabar la primera fase de la lliga en la primera posició del seu grup. Ha estat després de derrotar el CAI Santiago, el segon classificat, per un contundent 6 a 0 en un encontre on no s’ha comptat amb un dels jugadors clau de l’equip, Arnau Pons. Tot i això, Albert Gràcia, palista que sol competir dues categories per sota, ha aconseguit meritòriament els seus dos punts. Marc Caymel i Diogo Pinho han completat una tripleta que ha aconseguit donar al públic del pavelló d’Olot la primera alegria d’aquesta temporada. Ara cal preparar-se i treballar de valent per afrontar el play-off per ascendir a la categoria d’or del tennis taula estatal, un ascens que no serà gens fàcil i que requerirà tant el bon joc dels jugadors com el recolzament incondicional dels seguidors del tennis taula olotí.

Jornada amb ple de victòries

Els equips de les categories inferiors no han volgut ser menys. El CTT Olot EIO de la Primera Divisió s’ha desplaçat a les Balears i, en el seu encontre davant del SON Cladera TTC, ha pogut sumar una nova victòria que el manté líder del seu grup i batallant amb el segon classificat amb qui està empatat a punts. El resultat ha estat contundent, també de 0 a 6, i els encarregats de fer-lo possible han estat Arnau Roca, Adrià Pommier i Òscar Gallego. Amb aquesta victòria, l’equip també certifica la seva participació en la fase d’ascens a la Divisió d’Honor i ara tocarà no abaixar el ritme per mirar d’aconseguir la primera posició.

A la Segona Divisió, el CTT Olot Transports Escapa ha aconseguit una altra victòria important davant el CTT Ripollet per 4 a 2. Sergi Bahí(2), Ferran Paredes i Oriol Puigmal(2) també mantenen un mà a mà amb el segon classificat, que té el mateix nombre de victòries que els olotins en una lliga molt igualada on encara està tot per decidir.

Finalment, pel que fa a les categories nacionals, el CTT Olot Faibo de Tercera Divisió ha pogut trencar la seva mala ratxa de derrotes i obtenir una victòria contundent per 6 a 0 davant del CTT Bàscara. Jordi Tor, Eduard Coba i Roman Natyna han recuperat les bones sensacions després d’uns quants encontres i lluitaran perquè l’equip pugui arribar a la segona posició. Tasca molt complicada, però no impossible, i que permetria disputar la fase d’ascens a la Segona Divisió.

A les lligues provincials, l’equip de Preferent ha disputat dos encontres aquesta jornada i s’han resolt tots per 4 a 1 a favor del CTT Olot. La primera victòria i més important ha estat davant el segon classificat, l’AVAP, amb l’alineació formada per Víctor Flores(2), Ferran Arbusà(0,5) i Joan Toledo(1,5). En acabar el partit i seguint els passos del primer equip, el CTT Olot s’ha proclamat campió de la fase regular de la lliga i disputarà la fase final des de la posició més avantatjosa.

El segon encontre ha estat a la pista del CTT Palafrugell “A” i, tot i ser intranscendent, Arbusà(2), Andreu Bravo(0,5) i Toledo(1,5) no han donat el braç a tòrcer en cap moment.

Feu un comentari