Ferran Paredes campió de l’estatal de la categoria discapacitat intel·lectual

El jugador del CTT Olot ha aconseguit la medalla d’or en una categoria on hi han participat fins a nou palistes de tot l’estat. Paredes ha accedit al quadre eliminatori a quarts de final, on ha vençut a l’andorrà David Gil amb un clar 3 a 0. A les semifinals, el jugador olotí ha eliminat a un altre andorrà, Ceferino Gómez, per 3 a 1. Finalment, en la disputa pel títol i en un enfrontament molt igualat, Paredes ha aconseguit la victòria per 3 a 2 davant del madrileny Daniel Ramírez.

L’equip de Preferent tanca la lliga regular amb una nova victòria

Ha estat a la pista olotina davant del Vilablareix “B” amb un resultat de 5 a 0. Ferran Arbusà (2), Andreu Bravo (1,5) i Víctor Flores (1,5) han fet valer la seva superioritat i han mostrat una gran confiança per endur-se el darrer enfrontament de la fase regular de la lliga. Una lliga on només s’ha cedit en un sol partit Així doncs, com hem anat anunciant, el CTT Olot disputarà el play-off pel títol des d’una de les posicions més avantatjades del quadre final.

Feu un comentari