Ferran Paredes participa en el torneig de Jaén

El jugador infantil del CTT Olot Ferran Paredes acompanyat de l’entrenador Oscar Gallego, va participar aquest passat cap de setmana, del 17 al 19, a Jaén en el torneig que aplega els millors palistes d’arreu de l’Estat espanyol.

Va jugar en el grup 7è juntament amb sis palistes més. Un grup que va experimentar una gran igualtat. Al final en Ferran amb dos victòries i tres derrotes es va classificar pel quadre com a tercer de grup, però no va poder superar la ronda dels 1/16 de final, on va perdre amb Alex Moreno del Vic TT.

Oscar Gallego valorava positivament la participació i el nivell exhibit pel jove jugador.Aquest proper cap de setmana, el jugador del CTTO tornarà a Jaén per tal de participar en la categoria inclusiva.

11 jugadors del CTT Olot participen al 6è Open Girona

Fins a onze joves palistes del Club es van desplaçar a Cassà de la Selva, acompanyats per l’entrenador Oriol Puigmal, per participar en el 6è Open Girona de la temporada.

Amb tres palistes al grup A i quatre al B i al C, els jugadors olotins varen desenvolupar un bon joc en general.

El més destacat el tercer lloc de l’Oriol Juvinyà en el grup A.  Miquel Berbel va guanyar el quadre de consolació, eliminant al seu company Edgar Olivares a quarts.

En el B, a destacar el tercer lloc de Nico Moliné. Els altres tres participants, Narcís Planes, Ferran Segundo i Julià Vilà, van quedar eliminats a quarts del quadre de consolació.

Finalment en el grup C, Roc Morón i Stefan Cristian Racolciuc van ser eliminats a quarts de consolació i Aniol Masoliver i Marc Plasència no van passar la fase de grups.

Feu un comentari