Els joves palistes de l’Olot cauen a vuitens al Campionat de Catalunya de Joves

Durant aquesta setmana s’han acabat de disputar les diferents proves del Campionat de Catalunya de Joves que va començar el passat 1 d’abril. Dos palistes del CTT Olot, Roman Natyna i Ferran Paredes, han competit a la categoria de dobles infantil i, després de quedar en segona posició a la fase de grups, han caigut eliminats a vuitens de final. Paredes, a més, ha disputat la prova individual on també ha estat derrotat a la fase de vuitens.

Ferran Paredes, campió per equips en el Campionat d’Espanya en edat escolar

L’equip inclusiu de la selecció catalana de tenis taula ha obtingut la medalla d’or en la competició després de quedar en la primera posició del seu grup, vèncer a País Basc a les semifinals per 3 a 0 i a la selecció de la Comunitat Valenciana per 2 a 1 a la final. Paredes no ha cedit ni un joc en tota la competició.

A més, Paredes també ha competit a la prova cadet individual on ha quedat eliminat als setzens de final després d’obtenir la segona posició a la fase de grups.

Arnau Pons al Campionat d’Europa sub-21

El palista del primer equip del CTT Olot ha estat aquesta setmana a Sarajevo, capital de Bòsnia i Hercegovina, per disputar les diferents proves del campionat d’Europa sub-21.

A la categoria individual, Pons, tal com explicava la setmana passada, hagués considerat un èxit passar de la primera fase de grups. Expectatives que no s’han pogut acomplir degut a l’elevat nivell que ofereix aquesta competició. Finalment, el jove palista ha quedat en tercera posició del seu grup i no ha pogut avançar més en la competició.

Als dobles masculins, juntament amb Miguel Núñez, ha caigut eliminat a la ronda de setzens de final per un ajustat 3 a 2. I per acabar, als dobles mixtos, fent parella amb Eugènia Sastre, tampoc ha pogut passar de la primera ronda (trenta-dosens de final) en haver caigut derrotat per 3 a 0.

Feu un comentari