Grans victòries dels tres primers equips del CTT Olot

Començant per la Divisió d’Honor Masculina, encara que intranscendent, el CTT Olot Gabinet Permar ha aconseguit una victòria a casa davant el CETT Esparreguera per 4 a 2. Albert Gràcia, essent la segona vegada que competeix a la categoria, no ha pogut puntuar en aquesta ocasió per ben poc, ja que ha estat derrotat en un dels enfrontaments per un ajustat 3 a 2. L’alineació l’han completada, amb dos plens de victòries, Arnau Pons i Diogo Pinho.

L’equip de Primera Divisió Masculina protagonitza la notícia de la setmana, ja que ha vençut al seu màxim rival a la categoria, el CTT Els Amics Terrassa, per un ajustat 4 a 3 en un enfrontament que s’ha hagut de resoldre als dobles. Ara l’equip, a falta d’una jornada per concloure la fase regular de la lliga, depèn de si mateix per acabar en la primera posició del grup i accedir amb avantatge al play off d’ascens que es disputarà els dies 20 i 21 de maig al pavelló poliesportiu d’Olot. Ha estat un enfrontament d’alta tensió que ha aconseguit agrupar més d’una cinquantena d’aficionats i aficionades per donar suport a l’equip. L’alineació vencedora ha estat formada pels palistes Arnau Roca (1,5), Adrià Pommier (1) i Òscar Gallego (2,5).

A Segona Divisió Masculina, el CTT Olot Transports Escapa s’ha assegurat la primera posició matemàtica de la classificació després de vèncer a domicili el CTT Els Amics Terrassa per 2 a 4. Una primera posició que garanteix l’ascens directe a la primera divisió sempre i quant els equips olotins de Divisió d’Honor i de Primera aconsegueixin ambdós els seus ascensos. Oriol Puigmal (2), Ferran Paredes (2) i Roman Natyna, jugador que s’ha hagut de retirar per lesió al darrer enfrontament, han estat els encarregats de fer-ho possible. A falta d’una jornada per acabar, tal com hem dit, l’Olot és primer amb dos punts d’avantatge respecte el segon classificat i l’average a favor.

Pel que fa al CTT Olot Faibo de la Tercera Divisió Masculina ha rebut un dur correctiu a Cassà de la Selva i ha perdut el seu enfrontament amb un resultat d’1 a 5. Edu Coba, Joan Toledo (1) i Jordi Tor no han pogut fer massa res davant d’un TT Cassà que es jugava la permanència a la categoria i ha sortit a jugar amb tota la seva artilleria. Pel que fa als olotins no s’hi jugaven res, ja que els equips rivals a la classificació havien aconseguit les seves respectives victòries i feia impossible l’accés de l’equip a les places que donarien dret a la fase d’ascens. Ara mateix l’equip se situa en la quarta posició i depèn de si mateix per mantenir-la al final de la lliga.

Dues bones notícies més pels equips de provincial. L’equip de preferent ha vençut al CTT Vilablareix “A” per 1 a 4 en l’anada dels quarts de final per la lluita del títol de la categoria. Ferran Arbusà (2), Andreu Bravo (1) i Víctor Flores (1) encarrilen una eliminatòria que s’acabarà de disputar el divendres 28 d’abril.

Pel que fa a l’equip de primera, també ha aconseguit una victòria en l’anada dels quarts de final del play-off de permanència davant el CER L’Escala per un ajustat 2 a 3 que deixa oberta l’eliminatòria. Els palistes que han disputat aquest partit han estat Nico Moliné (1), Jaume Casals (1,5) i Joel Hernández (0,5).

Feu un comentari