Tres victòries de pes a Nacional i derrota sense conseqüències del primer equip

Els equips de les categories inferiors del CTT Olot han continuat aquesta jornada la bona trajectòria a les seves respectives competicions aconseguint les tres victòries que els acosten a les seves respectives fases d’ascens. El primer equip ha patit una derrota que no té cap conseqüència per la classificació.

Començant pel primer equip, Diogo Pinho(2), Sergi Bahí i Marc Caymel s’han desplaçat fins a Les Borges i malgrat lluitar-ho fins al final, no han pogut aconseguir els dos punts de la victòria. El resultat final ha estat de 4 a 2 i els dos enfrontaments de Caymel s’han resolt per 3 a 2 a favor del rival. Malgrat tot, com s’ha repetit anteriorment, és un resultat que no té importància per l’equip, que espera ja competir com a primer de grup a la fase per l’ascens a la màxima categoria del tenis taula estatal.

Importantíssima victòria del CTT Olot EIO a primera nacional a la pista de l’Iceland els 8 de la Garriga per un contundent 0 a 6. Un molt bon resultat per encarar, la setmana vinent, una jornada decisiva a casa davant els Amics de Terrassa, equip que lidera la classificació fins al moment. Si l’equip olotí aconsegueix una victòria, podria certificar la participació al play-off d’ascens com a primer classificat del seu grup. La tripleta que s’ha desplaçat fins a La Garriga ha estat formada per Arnau Roca, Òscar Gallego i Jordi Dot.

A la segona divisió, el CTT Olot Transports Escapa també ha fet els deures i ha vençut 5 a 1 a un Centre Natació Sabadell format per jugadors molt joves i que juguen a un gran nivell. Ferran Paredes(2), Oriol Puigmal(2) i Roman Natyna(1), però, també han competit de forma excel·lent i fan que l’equip continuï creient en aconseguir la primera posició de la taula classificatòria al final de la fase regular. Ara mateix, a falta de dues jornades per acabar, l’Olot és primer empatat a punts amb el segon i l’average a favor.

Finalment, el CTT Olot Faibo de la tercera divisió també ha guanyat a casa davant l’Iceland els 8 de la Garriga 4 – 2 en un enfrontament que s’ha posat molt difícil per la victòria momentània dels visitants per 0 – 2. Malgrat l’adversitat, Joan Toledo(1), Jordi Tor(2) i Edu Coba(1) han pogut tirar el partit endavant i s’han endut la victòria. L’equip seguirà lluitant per les primeres posicions de la classificació, però a cada jornada la cosa es complica més, ja que els equips rivals també continuen a un molt bon ritme de victòries.

Olot serà la seu de les fases d’ascens a Superdivisió masculina i a Divisió d’Honor masculina i femenina

Molt bones notícies tant pel CTT Olot com per a totes aquelles persones que els faci vibrar el tenis taula o bé vulguin descobrir com és aquest esport. Les fases d’ascens a les dues màximes categories del tenis taula estatal masculí i a la categoria de plata del femení es disputaran a la capital de La Garrotxa els propers 20 i 21 de maig. Els dos primers equips del CTT Olot tindran la possibilitat d’aconseguir un doble ascens històric a casa. Per una banda, l’equip de Divisió d’Honor, que ja és matemàticament campió de la fase regular del seu grup, lluitarà per ascendir a la categoria d’or del tenis taula estatal. Per altra banda, l’equip de la Primera Divisió també hi participarà per mirar d’obtenir l’ascens a la Divisió d’Honor. El que encara queda per decidir és si ho farà com a primer de grup, ja que resten per disputar dues jornades decisives per a la classificació.

Feu un comentari