Una nova victòria a Primera que apropa l’objectiu de la temporada

El Club Tenis Taula Olot EIO de la Primera Divisió Estatal ha aconseguit aquesta jornada la vuitena victòria consecutiva davant el Charlotte’s Grill Badalona i un resultat final de 4 a 2. Una victòria que manté l’equip en la part més alta de la classificació, empatat a punts amb el segon classificat. Arnau Roca (1), Jordi Dot (1) i Òscar Gallego (2) ja havien assegurat la participació de l’equip a la fase d’ascens, però l’objectiu és aconseguir el primer lloc per partir d’una posició avantatjada al play-off. Encara resten tres partits pel final de la fase regular, però sembla que tot es decidirà d’aquí dues jornades, quan el CTT Olot es veurà les cares amb el seu perseguidor immediat.

A la Divisió d’Honor, el CTT Olot Gabinet Permar ha aconseguit una nova victòria, irrellevant per la classificació, però important per mantenir el ritme dels jugadors, a la pista del Blanxart Xaloc Olesa amb un resultat d’1 a 5. Diogo Pinho (2), Arnau Pons (2) i Marc Caymel (1) han continuat mostrant un molt bon nivell de joc i ja pensen en la fase d’ascens a la màxima categoria estatal de tenis taula, que es disputarà els propers 20 i 21 de maig.

El CTT Olot Transports Escapa de la Segona Divisió ha encaixat una derrota a la pista del Centre Natació Mataró per 4 a 2 que l’allunya de la primera posició de la classificació. Ara mateix, l’equip ocupa el segon lloc en solitari, en un grup que continua molt igualat, ja que els tres equips següents estan empatats a punts amb dos menys que l’equip olotí. L’alineació, en aquesta ocasió, ha estat formada per Sergi Bahí, Roman Natyna i Oriol Puigmal(2).

Finalment, el CTT Olot Faibo de Tercera Nacional ha visitat la pista del cuer i n’ha obtingut una victòria per 2 a 4. Joan Toledo (2), Andreu Bravo i Edu Coba (2) han fet valer la seva superioritat davant un equip virtualment descendit i es mantenen amb possibilitats d’accedir al play-off d’ascens a Segona Divisió al qual tenen dret els dos primers classificats.

Campionat de Catalunya de joves

Aquest cap de setmana també ha tingut lloc part del Campionat de Catalunya per a Joves on hi participen els millors palistes del territori. Nico Moliné, a la categoria benjamí, ha aconseguit passar a la fase final en primera posició del seu grup de quatre. Ja al quadre final, ha vençut al seu oponent als setzens de final, però ha caigut eliminat a la fase de vuitens. A més, el palista olotí també ha disputat la categoria de dobles, juntament amb Pau Camps, del TT Ciutat de Girona. La parella gironina ha aconseguit passar també com a primera del seu grup i ha caigut a quarts de final davant de la parella que ha acabat sent campiona. Cal dir que Moliné és la primera vegada que ha disputat aquesta prova i ha mostrat un gran nivell de joc.

Avui dilluns també ha tingut la seva participació en la categoria Infantil Masculina l’equip olotí format per Roman Natyna, Ferran Paredes i Ferran Arbusà. A vuitens, el CTT Olot ha guanyat al CTT Borges “B” per 3 a 1 amb dos punts de Paredes i un de Natyna, però ha caigut eliminat a quarts de final en mans del CN Sabadell “A” per 3 a 1 amb l’únic punt dels olotins aconseguit per Paredes. En els pròxims dies es disputaran la resta de categories.

Arnau Pons participarà al Campionat d’Europa sub-21

El jugador del CTT Olot Gabinet Permar, Arnau Pons, viatja aquesta setmana fins a la capital de Bòsnia i Herzegovina, Sarajevo, per disputar a partir de dimecres les diferents categories del campionat d’Europa, una competició amb un gran nivell de joc. Arnau competirà en les categories individual, dobles masculins juntament amb Miguel Núñez i els dobles mixtes fent parella amb Eugènia Sastre.

“Marxaria satisfet si fos capaç d’arribar a la segona ronda de grups, que significaria estar entre els 32 millors palistes d’Europa de categoria sub21”, son paraules del jugador olotí. “Vagi com vagi em serà molt útil per preparar la fase d’ascens que és l’objectiu principal d’aquesta temporada. Els partits seran d’un gran nivell i amb una tensió similars als que ens trobarem a la fase d’ascens”.

La primera fase de la categoria individual se celebrarà aquest dimecres, mentre que els dobles i les fases finals dels individuals seran entre el dijous i les finals es disputarien el cap de setmana.

Feu un comentari